Publicitat
Societat · 10 de Juliol de 2018. 20:18h.

Els Mossos tenen nou cap

El comissari Miquel Esquius

Els Mossos tenen nou cap

Miquel Esquius, a l'esquerra de la imatge

El fins ara comissari en cap a la Comissaria Superior de Coordinació Territorial, Miquel Esquius, és el nou cap dels Mossos d’Esquadra, segons ha anunciat aquest dimarts el Departament d’Interior. Esquius ocuparà el càrrec que va deixar vacant Ferran López amb la seva dimissió el 14 de juny. López va estar el capdavant de la Policia de la Generalitat durant l’aplicació del 155, quan Josep Lluís Trapero va ser destituït.

Esquius pertany als Mossos des de fa 33 anys i ha assegurat sentir-se “hereu d'uns determinats comandaments que ha tingut el Cos de Mossos d'Esquadra”. El nou cap dels Mossos ha afirmat que “el meu repte és treballar per la seguretat i els ciutadans del país” i “amb coordinació amb les altres forces de seguretat de l'Estat”.

El conseller d'Interior, Miquel Buch, ha destacat que Esquius “té una dilatada experiència, coneixement, ha treballat en diversos camps, té arrelament en diferents territoris i ens pot ajudar moltíssim al capdavant dels Mossos a tirar en davant tots els reptes que se'ns plantegen”

“Busquem un cos de policia extraordinàriament professional, com ha demostrat fins al dia d'avui, capaç de ser modern i adaptar-se a les noves realitats, als reptes que ens planteja la societat catalana i la delinqüència”, ha argumentat Buch.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 botifler1914, Sinitaca, 11/07/2018 - 12:47

Y que sobre todo trague, trague y trague.

#2 luis, barcelona, 10/07/2018 - 21:13

perdona el reenvio

#1 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 10/07/2018 - 20:36

Tenint un exporter de discoteca de Conseller d´Interior tampoc es tan surrealista que un teoleg sigui el cap de la policia de la Republica de Puigdemont oi ?