Publicitat
Societat · 5 de Març de 2020. 21:33h.

Els Mossos toleren els talls a la Meridiana, però no els de Nissan

Els antiavalots impedeixen als treballadors de la multinacional tallar la Ronda Litoral

Els Mossos d'Esquadra han carregat contra els treballadors de Nissan que pretenien tallar la Ronda Litoral per manifestar-se en contra de les retallades de l'empresa que, segons els sindicats, podrien posar en risc la continuïtat de la planta de la Zona Franca de Barcelona i deixaria a l'atur més de 20.000 treballadors del sector de l'automoció, entre llocs directes i indirectes.

“Gràcies al Govern per rebre així a uns treballadors que l'únic perill que tenen és defensar el seus llocs de feina. No ens aturaran!”, ha assegurat el comitè d'empresa de CCOO a twitter, davant el desplegament policial al passeig Colom -a l'altura de l'edifici de Correus- per impedir que els manifestants accedissin a la Ronda Litoral.

Els Mossos també han blindat els accessos del Parlament i han tancat la porta d'entrada del Parc de la Ciutadella perquè els treballadors no finalitzessin la protestat davant la cambra catalana, tal i com estava previst, precisament la tarda en què s'ha aprovat una declaració institucional per demanar a Nissan “solucions per tal de garantir la continuïtat de la producció de vehicles a la Zona Franca”.

L'actuació de la Policia de la Generalitat contra els empleats de l'automobilística japonesa contrasta amb la permissivitat amb la que es comporten als talls de la Meridiana, on els independentistes fa més de 140 dies que bloquegen ininterrompudament la circulació en una de les principals vies de Barcelona.

Mossos carreguen contra treballadors de Nissan perquè no tallin la Ronda Litoral
Publicitat
Publicitat

26 Comentaris

Publicitat
#25 Sergi Sergio, Barcelona, 07/03/2020 - 13:51

Yo aconsejaria a los de la Nissan que en su lema añaden "per Nissan i per la Republica" y asi seguro que les dejan cortar lo que les salga de los huevos.

#24 Menjamela Grandi, Anapurna, 07/03/2020 - 06:50

Pues que se joroben:
unos por votar al PSC infiltrado y dirigido por rancias cúpulas nacionalistas cuando no directamente a partidos secenacis. Y otros por militar o apoyar a los sindicatos de palanganeros subalternos que les hacen el trabajo sucio al nacionalismo supremacista o pseudosocialista, que tanto da.

#23 Pere, Barcelona, 07/03/2020 - 06:17

Los mozos son comprados por los políticos para obedecer, por eso no es la policía del pueblo, todo por cuatro duros y cuando menos se lo esperen patada en el culo.

#22 Steaker, Barcelona, 06/03/2020 - 18:27

No sé a qué espera la Fiscalía, o quien sea que pueda hacerlo, a prohibir los cortes de la Meridiana, cesar a Buch y luego procesarlo por prevaricación. Igual esperan a que hayan verdaderos enfrentamientos, algún herido de cierta gravedad o algo peor.
Sólo los indepes tienen el "derecho constitucional a manifestación"?

#21 El sistema a favor del poder, Girona, 06/03/2020 - 13:47

Les manjifestacions que foren l'eina de la classe treballadora contra el poder ara son a l'inrevès: El poder es manifesta a travers dels seus peons previament adoctrinats mentre els obrers es veuen rebutjats per les forces armades a sou dels que manen.