Societat · 30 de Març de 2012. 12:19h.

Els Mossos van fregar el col·lapse

Puig admet que en algun moment van haver de "recuperar la posició"

Els Mossos van fregar el col·lapse

Mossos, durant l'operatiu

El conseller d'Interior, Felip Puig, ha expressat la seva satisfacció pel disseny i la resposta de l'operatiu que els Mossos d'Esquadra van dur a terme per frenar la violència al centre de Barcelona, però també ha reconegut que van viure moments de dificultats.

A pregunta d'e-notícies, ha expressat que "en el moment que la policia va veure que perillava un punt concret i que hi havia una agressió molt clara en un punt molt neuràlgic de la ciutat, només vaig sentir la instrucció del comandament de l'operatiu i en minuts es va recuperar la posició".

També ha manifestar que "segurament s'hagués pogut ser molt més contundent en un determinat moment encerclant aquella operació o aquella actuació, però això és molt més dinàmic".

El Departament d'Interior, segons les dades oficials que ha facilitat, va mobilitzar ahir un 60% de la plantilla dels Mossos d'Esquadra, amb quasi 9.400 agents.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Almogàver , La Sagrera , 30/03/2012 - 18:32

Colapse? Cardiac?

#2 jajajajajaaaaa, barcelona, 30/03/2012 - 16:58

tanta retallada no te per mossos ?

#1 Àcrata, La Rosa de Foc, 30/03/2012 - 14:13

Diu frases sense cal ni peus, però amb paraules rimbombants per fer-nos creure que som nosaltres els ximples que no som capaços d'entendre'l.