Publicitat
Societat · 10 de Juny de 2020. 19:57h.

"Els motoristes ens sentim perseguits per Colau"

Motoristes BCN: “Hem d'aturar la política de persecució de l'Ajuntament contra les motos"

"Els motoristes ens sentim perseguits per Colau"

Un representant de la plataforma Motoristes BCN ha denunciat la "persecució" que pateixen els motoristes en matèria de mobilitat a la ciutat de Barcelona i ha afirmat que "Colau està aprofitant la crisi sanitària per imposar el seu model de ciutat". "Hem de posar fre a la política de persecució de la moto" ha afirmat el portaveu en una entrevista concedida aquest dimecres a e-notícies.

El representant dels motoristes ha considerat que "la moto és una solució per a Barcelona" i ha apuntat que les mesures de distanciament han fet guanyar pes als vianants en detriment de les motos.

"S'està aprofitant una greu crisi sanitària per implementar sense consens algun dels aspectes que ells ja tenien previs a la crisi. Ells ja estaven comentant que volien una ciutat on el cotxe i el vehicle privat no tingués tant protagonisme i han aprofitat això per tancar carrers" ha denunciat el representant dels usuaris de moto.

"Hem d'aturar aquesta política de persecució contra el vehicle privat, perquè no només és contra la moto, es va començar amb els cotxes" ha explicat el portaveu en l'entrevista "Reivindiquem que la moto és la millor alternativa i la millor solució" ha dit. 

"Realment ens sentim perseguits en matèria de mobilitat, perquè la moto és la solució per a Barcelona" ha ha recalcat. "Ara estem en una crisi sanitària sense precedents en la que tenim un transport públic que deixarà d'absorbir a més d'1,2 milions d'usuaris, que els carrers cada vegada són més estrets -per poder guanyar espai pel vianant- i creiem que amb tot aquest marc en el qual ens trobem a Barcelona, la moto juga i jugarà un paper molt important" ha augurat.

"Tenim un problema de base, i és que des del Consistori s'està buscant que sigui una ciutat sostenible però única i exclusivament utilitzant el transport públic, en bici o anant a peu, i nosaltres pensem que això és realment impossible tractant-se d'una ciutat gran com és Barcelona" ha indicat el jove.

El representant dels motoristes ha fet referència al temps que es guanya emprant la moto en els desplaçaments per la ciutat. "També s'ha de tenir present la conciliació familiar, el temps és or i s'ha de cuidar i la moto et dóna la llibertat de poder estar més temps amb els teus. El transport públic seria una gran solució però s'haurien de posar mesures perquè baixin els temps de transport públic" ha dit. També ha explicat que lema de la seva associació és "volem solucions a les imposicions".

"És important tenir present que no tothom està preparat per anar en bici i fer 30 quilòmetres diaris, que hi ha gent que s'ha de moure moltíssim per la ciutat i que si tothom anés en transport públic, es col·lapsaria" ha assenyalat. També ha recordat que "Barcelona té una cultura de motos des de fa anys, tenim un circuit molt a prop, aquesta cultura l'hem viscut des de ben petits i no és que la gent de Barcelona s'hagi tornat boja i vulgui anar en moto, és que hi ha una cultura de la moto".

"El Consistori vol una mobilitat que es basi a anar a peu, en transport públic o en bici i creiem que és insuficient" ha lamentat. El representant també ha advertit que "s'estan posant elements rígids que poden ser perillosos en matèria de seguretat tant per motos com per bicicletes si es xoca amb aquests elements".

whatsapp-image-2020-06-10-at-19.17.28.jpeg

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#12 josep Maria, Barcelona, 15/06/2020 - 13:02

Alcaldessa com l'ós fotos Valls no haver falta decir Nada

#11 Eugeni, Barcelona, 12/06/2020 - 13:26

Seré breu. Jo com a vianant em sento perseguit per les vostres motos quan no puc caminar perquè les ocupeu les voreres, lloc que es per caminar i passejar.
Ciutats lliures de cotxes i motos. NO MÉS FUM NO MÉS SOROLL.
Ahhh. I no simpatitzo al el govern del consistori...por si las moscas.
Gràcies.

#10 Fer, BCN, 11/06/2020 - 10:52

lo que queda claro, es que en el plazo de una decada, mucha gente va a abandonar BCN, varios conocidos mios ya se han planteado la venta de su vivienda y trasladarse fuera cuando llegue la jubilacion, y creo que con estas politicas, sera mayoritario....

#10.1 el NEUTRAL, world, 11/06/2020 - 11:06

estás como una cabra!
quien no quiere vivir en una ciudad eco-progresista, que abre los brazos a pobrecitos menas, carteristas y narco-pisos y echa a patadas a los malvados turistas e inversores internacionales?
el futuro de Barcelona es muy muy Brillante!
o estás diciendo que sus votantes son gilip. perdidos por votar lo que votan?

#10.2 Sergi Sergio, Barcelona, 11/06/2020 - 15:07

Con Colau y cia. Barcelona sera el paraiso terrenal de los okupas, manteros, lateros, carteristas, menas, narcopisos, etc. Los malos son los comerciantes, los restauradores, los inversores, el turismo, etc.

#9 4.000.000 EUROS en PROPAGANDA DURANTE PANDEMIA, 68.000 EUROS ASESOR EX-CARMENA, 11/06/2020 - 09:25

" Colau gasta casi cuatro millones en publicidad durante la pandemia "

" fichaje asesor Ignacio Nacho Martínez Padilla, director creativo del Ayuntamiento de Madrid con Carmena, por 68.000 euros año "

https://sociedad.e-noticies.es/colau-gasta-casi-cuatro-millones-en-publicidad-durante-la-pandemia-131078.html

#8 COLAUista, COLAUista, 11/06/2020 - 08:59

ALEGRIA!
la ciutat sense turistes!
no importa que els ingressos públics s'enfonsin, per tant, totalment...
... doncs el nostre sou de funcionaris ja el pagaràn els nostres néts via deute o potser també els Alemanys
ALEGRIA!