Publicitat
Societat · 4 de Setembre de 2012. 09:43h.

"Els nacionalistes catalans són uns merdes"

Un catedràtic creu que "n'hi ha prou amb un grapat de guàrdies civils" per aturar la independència

"Els nacionalistes catalans són uns merdes"

Roberto Ceneteno

El catedràtic d'Economia, Roberto Centeno, en declaracions a Alerta Digital, ha manifestat que "els nacionalistes catalans i bascos són uns merdes, com així ho han acreditat al llarg de la història. No caldria enviar l'Exèrcit, n'hi hauria prou amb un grapat de guàrdies civils".

Centeno, que és també exconseller delegat de Campsa, afegeix que "els espanyols estem ja molt farts" dels nacionalistes i creu que si se celebrés un referèndum sobre la independència de Catalunya en tot l'àmbit nacional, "la majoria dels espanyols hi votarien a favor". "Això sí", va afegir a continuació, "que s'oblidin de vendre'ns els seus productes i d'entrar a la Unió Europea".

També va defensar l'aplicació de l'article 155 de la Constitució espanyola, que determina que "si una Comunitat Autònoma no compleix les obligacions que la Constitució o altres lleis li imposin, o actués de forma que atemptés greument contra l'interès general d'Espanya, el Govern, previ requeriment al president de la Comunitat Autònoma i, en el cas de no ser atès, amb l'aprovació per majoria absoluta del Senat, podrà adoptar les mesures necessàries per a obligar-la al compliment forçós de les dites obligacions o per tal de protegir l'interès general".

Publicitat
Publicitat

222 Comentaris

Publicitat
#115 SOMiSEREM, REUS, 17/09/2012 - 18:59

" TU SI QUE ERES MIERDA " BUFON-

#114 Josep Lluís, Balaguer, 06/09/2012 - 09:33

Ja sabeu perquè espanya està com està i és com és. Si amb "catedràtics" com aquest i amb polítics com els que hi ha com no hem de voler marxar? El que no volem és estar i ser d'un país de merda com aquest! Volem ser allò que sempre hem estat CATALUNYA.

#113 Xasisoc, Bcn, 05/09/2012 - 19:10

Volia fer una reflexió sobre aquest individu pero no val la pena perdre el temps per les opinions d'un MERDA espanyol.

#112 lector_333, Barcelona, 05/09/2012 - 19:10

En quan a les exportacions, precisamnet perque Espanya ja fa anys que ens ha girat l'esquena comercialment, les exportacions catalanes han pujat moltíssim. Potser sería la Balança Comercial Espanyola qui hi sortiria perdent ... I del turisme no en parlen?

#112.1 Miralles, Barcelona, 05/09/2012 - 21:26

tres quartes parts de tots els productes que s'elaboren o fabriquen a Catalunya, es venen a la resta d'Espanya... Tres quartes parts! Si la Balança Comercial Espanyola sortiria perdent, no vegis com surtiria la Balança Comercial Catalana. Els indepas esteu com cabres.

#111 lector_333, Barcelona, 05/09/2012 - 19:08

Aquest paio es un ase. Si "ens foten fòra", no dependrà d'ells que entrem a l'UE! I en quan a que ens comprin els nostres productes, val, que els nacionalesites espanyols deixaran de comprar-nos (de fet ja fa anys que no compren res que soni a català) però la resta no....