Publicitat
Societat · 14 d'Agost de 2020. 15:15h.

“Els okupes són professionals”

David Hernández, president de l'Associació de Policies a Catalunya: “hi ha màfies organitzades”

“Els okupes són professionals”

David Hernández

El president de l'Associació de Policies a Catalunya (Politeia), David Hernández, afirma que “hi ha màfies organitzades” dedicades a l'okupació d'habitatges que aprofiten la “debilitat legislativa” en aquesta matèria. “Aquesta gent sap més que molts dels companys i fins i tot de la judicatura. Hi ha màfies organitzades”, assegura en una entrevista a e-notícies.

Hernández denuncia “una debilitat legislativa que condiciona qualsevol tipus d'actuació tant policial com judicial”, alhora que “genera la indefensió dels propietaris”. També assenyala que els okupes “són professionals” i “saben perfectament com funciona la legislació, tenen contactes, hi ha fins i tot manuals”. “Hi ha una màfia organitzada en aquesta matèria”, manifesta.

“Tal com està legislat actualment, en molts casos, el propietari s'acaba convertint en la víctima, perquè si se li ocorre tallar els subministraments de l'habitatge o exercir qualsevol tipus de pressió canviant el pany un cop passades les 48 hores, pot repercutir-li a ell de forma penal”, explica el president de Politeia.

David Hernández, d'altra banda, es refereix al mosso independentista Albert Donaire per recriminar-li que faci servir les xarxes socials per fer “el que no toca”. “Companys, coincidents laborals com en diem nosaltres, que estan sempre en les xarxes socials fent el que no toca, quan un policia és policia les 24 hores”, lamenta.

Preguntat sobre si es refereix a Donaire, el president de Politeia afirma que “aquest seria l'exemple més clar que ataca a tothom”. “En cap altre cos policial es permetria una cosa semblant, només se li permet a ell, ningú sap per què... bé sí que se sap, pels suports que té”, assenyala.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#6 manolodelbombo, tabernero en Monegrillo, 16/08/2020 - 08:07

Hay un marrón. El político se lo pasa al propietario. Con la ley actual éste se lo come. El propietario ve injusta la ley, quiere que el político la cambie, mientras empieza a tomarse la justicia por su mano. Aprieta. Desórdenes. El político irremediablemente cederá, cambiará la ley y deberá asumir el problema en solitario ¿Cómo? Tiene un mar

#5 manolodelbombo, tabernero en Monegrillo, 15/08/2020 - 18:32

Vuelvo con el revelador mensaje de nuestro iman-presidente Kim Abdul-Torra. Os estamos dejando una cataluña irreconocible, un país con cientos de aljamas diseminadas por todo el territorio, con sus fiestas, sus corderos, las altruistas hermandades, acogedor con vuestros hijos. Nunca tendréis suficientes palabras para agradecérmelo.

#4 intrigat, bcn, 15/08/2020 - 18:11

Partits pro-Okupes i/o no volen legislació contra ells: PSC, COMUNS, ERC, JxC, CIUTADANS, CUP = 95% VOTS

Partits que en teoria volen mà dura però després no ho fan: PP = 5% VOTS

Partits que volen mà dura: VOX = 0% VOTS (de moment, és clar)

la gent és "tonta" i no sap el què vota?

o és que el 95% de la gent els hi va bé la situaci

#4.1 Soloesmiopinion, Tabarnia, 16/08/2020 - 13:53

Una gran parte de ese 95% vota como hooligans, sin analizar realmente lo que están votando. Si son de una "ideología" la votarán a ciegas sin pararse a pensar, aunque esos mismos estén llevando a la sociedad al auténtico desastre. Es triste pero es así.

#3 Garro Fera, València, 15/08/2020 - 16:20

...i els sous miserables que tenen els treballadors?"
Rius, arregla d´una vegada els comentaris.
Som al 2020 i, o fas una web per a lectors amb les teues notícies mínimes o la fas només per a tu i el teu ego.
Es veu que no entens que NO ens fas un favor als lectors. Al contrari, t´el fem nosaltres amb els nostres comentaris.

#3.1 manolodelbombo, tabernero en Monegrillo, 16/08/2020 - 11:44

No entiende que esas criaturas de dios no aportan nada a la noticia, solo buscan la confrontación personal y el caos. El decidirá si darles visibilidad. En caso positivo preveo una estampida general. Ellos habrán ganado. Como siempre.

#2 Garro Fera, València, 15/08/2020 - 16:14

Naturalment que s´han instalat màfies d´okupes a Catalunya.
Del Marroc, d´Algèria, de l´Est, de Sudamèrica...
I no només d´okupes, sinó de tota delinqüència.
Què ens volia fer creure la nostra miserable castussa política, que vindríen a ballar sardanes i enroscar-se la barretina? Que vindríen a treballar amb l´atur qu´han creat i el