Publicitat
Societat · 10 d'Octubre de 2017. 11:20h.

Els Parlament blindat

Els Mossos tanquen els accessos al Parc de la Ciutadella durant tot el dia

Els Parlament blindat

Els Mossos d'Esquadra han tancat al públic els accessos al Parc de la Ciutadella per motius de seguretat des del matí d'aquest dimarts a poques hores de la compareixença al Parlament del president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha informat la policia catalana a Twitter.

La Guàrdia Urbana, per la seva banda, ha informat de talls de trànsit al voltant del Parc de la Ciutadella amb afectacions al "passeig Pujades, al Picasso, al Circumval·lació ia l'avinguda Marquès d'Argentera.

L'article 494 del Codi Penal estableix que "incorren en la pena de presó de sis mesos a un any o multa de dotze a vint-els que promoguin, dirigeixin o presideixin manifestacions o una altra classe de reunions davant les seus del Congrés dels Diputats, del Senat o d'una assemblea legislativa de comunitat autònoma, quan estiguin reunits, alterant el seu normal funcionament ".

L'ANC i Òmnium han convocat a les 18.00 hores una manifestació en suport a Puigdemont, que estava prevista al passeig dels Til·lers, davant de les portes de la cambra, i que finalment tindrà lloc al passeig Lluís Companys a causa del tancament del parc.

Puigdemont compareixerà a les 18.00 hores al Parlament per donar compte dels resultats del referèndum de l'1-O i està previst que faci una declaració sobre la independència que inclogui una crida a la mediació

97016-mossos1.jpg

parc1.jpg17657-1.jpg

Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#19 Capit@n España, HABEIS PERDIDO, 10/10/2017 - 15:32

Un Chinook de les FAMET és suficient per endur-se enmanillats a tots els colpistes a l'Audiència Nacional. I "a otra cosa, mariposa"

#18 Democràcia i res més, Bcn, 10/10/2017 - 15:01

A tots els nacionalistes espanyols que se reclamen d´esquerres i volen, fort i no et moguis, que l´extrema dreta europea està a favor dels independentistes: el vell "Rivarol" assumeix la "nostàlgia franquista" d´una part dels manifestants de diumenge passat (el Caudillo no ho hauria tolerat)
https://www.rivarol.com/editorial

#17 Butifarrendum, Alacarcel, 10/10/2017 - 15:00

¿ El ZOO también está cerrado ? Porque es una vía de entrada y de salida, tanto de animales de 4 patas, como de 2 patas y mucho pelo en la cabeza (y nada dentro)

#16 Santi, Barcelona, 10/10/2017 - 15:00

Avui els mossos ploramiques s'han esmerçat i per seguir amb la seva traidoria veurem si quan la turba passi per damunt de les valles i els embesteixin farán servir les porres que tant be van utilitzar el 15M, tot i que penso que lo màxim que faran es estar de braços creuats i possar-se a plorar. Demencial. Visca la Guardia Civil!

#14 Capit@n España, HABEIS PERDIDO, 10/10/2017 - 12:58

Artur Mas demostró hace unos años que el Parlament puede ser accesible por helicóptero, ya sea indistintamente el aparato de los Mossos o de la Guardia Civil.