Publicitat
Societat · 19 d'Agost de 2013. 13:29h.

Els pediatres qüestionen l'informe de Ribó

El president de la Societat Catalana de Pediatria lamenta que no se'ls consultés abans de fer-lo públic

Els pediatres qüestionen l'informe de Ribó

Ferran Moraga

El president de la Societat Catalana de Pediatria, Ferran Moraga, ha posat en dubte la metodologia de l'informe sobre malnutrició infantil del Síndic de Greuges en què s'afirmava que a Catalunya hi ha desnutrició infantil a causa de la crisi econòmica. 

Moraga ha qüestionat com s'ha fet l'estudi i ha lamentat que no se'ls consultés abans: "M'agradaria conèixer molt bé la metodologia, i després també m'agradaria veure, crec que no hi és, tots els autors que han col·laborat, per veure si estan representats tots els especialistes en relació amb el tema".

"Jo crec que la Societat Catalana de Pediatria, en un informe que es fa a Catalunya, hauria de ser consultada abans de sortir aquest informe", ha lamentat en declaracions a Catalunya Ràdio. 

Ferran Moraga ha confirmat que es reuniran amb el Síndic de Greuges a principis de setembre. Abans, però, Rafel Ribó compareixerà al Parlament dijous de la setmana que ve per donar més detalls sobre l'estudi. 

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Claüc, Sabadell, 20/08/2013 - 09:08

Em sona que això dels pediatres son ganes de controlar-ho tot.
Hi ha moltes maneres de saber la població malnodrida, i cap passa pels pediatres perquè ells no ho saben. Els més marginats no passen per la seva consulta.

Sembla que estan reclamant el dret a donar números inventats.

#5 Consiltor, Molins, 19/08/2013 - 16:31

Vaya, vaya!! Como se os ha ocurrido publicar un informe sin el visto bueno de los pediatras de 100.-€ la visita ? Tais tontos o que?? Nosotros en nuestras consultas no detectamos malnutricion porque seria la leche que nos trajeran los niños sin merendar y pagasen 100.-€ por la visita Ups!!!

#4 narcisa, feu cas a les vostres iaies, jajjs, 19/08/2013 - 15:22

la meva iaia, que és molt llesta, jajjs, diu "què coni han de saber aquesta gent si el pares del malnodrits no han portat mai els seus fills a un pediatra?..."

#2 amarileta, bcn, 19/08/2013 - 14:17

Serà que els pijorestaurants que freqüenta en Ribó -Raval, Barceloneta, Sarrià, Sant Gervasi, S'Agaró, Cadaqués...- estan buits i creu que tothom passa gana!

#1 spanish, Madrid, 19/08/2013 - 13:47

otro lobby convergent

#1.1 3, f, 19/08/2013 - 19:02

Un altre que vé de l'hort!