Publicitat
Societat · 28 de Juny de 2010. 10:52h.

Els Prenafeta sobre 'Polònia': "Cabrons!"

La família de l'empresari creu que el programa de TV3 supera "els límits"

La família Prenafeta passa comptes en el llibre 'El malson' (Columna) amb el programa de sàtira política 'Polònia' de TV3. El llibre inclou capítols escrits per familiars de Lluís Prenafeta com la seva neboda Laura Gaude, advocadessa de professió, que explica que el 29 d'octubre, dos dies després de la detenció de l'empresari, "vaig veure de passada l'esquetx que 'Polònia' va dedicar al cas".

"Jo -continua- sóc pacient i tolerant, però en aquell moment vaig perdre tota la paciència i tolerància. Cabrons!. Amb aquella ridiculització tan bèstia, que considerava uns xoriços els acusats, van fer-nos molt de mal. Paga la pena? L'audiència que puguin aconseguir ho justifica?. Tota la meva família en va pair les conseqüències durant els dies següents".

També afirma que "hi ha molta gent -massa- que tenen notícia de la política -fins i tot de la vida pública- a través d'aquest filtre pretesament còmic. Els estigmes que perpetra aquest programa de ficció queden marcats després en la realitat. Fins i tot la substitueixen. Aquesta constatació hauria de fer que reflexionessin alguna vegada sobre els límits que no atenen. Ho fan?. Amb aquell programa va quedar ben clar, almenys per a mi, que no".

Macià Alaverdra i Lluís Prenafeta, en un gag del Polònia
Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#16 JP, castelldefels, 29/06/2010 - 13:08

Ens creiem als de Polonia, pq vosaltres ja no ens enganyeu. i ja saps que diuen, si cou es que hi ha ferida. I si tu dius que els Polonia son uns cabrons, jo dic que vosaltres sou uns lladres!

#15 pero si polonia es un petardo politico..., Barcelona, 29/06/2010 - 13:03

pues anda q no se nota q el programita no es mas q propaganda con comisario incorparado. Otros programas con comisario, VAYA SEMANITA, no son tan descarados en la propaganda y al menos disimulan mejor. Polonia es propaganda pura y dura, al estilo años 30.

#14 jordi, barcelona, 29/06/2010 - 12:45

Polonia satiritza i parodia al tripartit i CiU,ridiculitza i fa burla del PP i de la esglesia,i deixa com intocables a las Institucions i El Islam.
El Sr.Prenafeta esta ara en el segon grup.

#13 Tet d'Estavar, Estavar, 28/06/2010 - 22:39

Hem pillat molt, és formidable. Real com la mateixa vida dels avantatgistes i comissionistes. Presó per a tots

#12 Matilde, Mollerussa, 28/06/2010 - 21:36

Què curiós, només els agrada Polònia quan ridiculitzen Ic o Erc. Quan els toquen a ells... ui que dolents que són!!!!!