Publicitat
Societat · 9 de Gener de 2021. 16:24h.

Els presos agraeixen als que van fugir "la feina que feu"

"Posem en evidència tots els dèficits de la Justícia espanyola"

Els presos agraeixen als que van fugir "la feina que feu"

Els dirigents independentistes presos han agraït als dirigents polítics que es troben a l'estranger "tota la feina que feu" en un vídeo enregistrat des de Lledoners amb un telèfon mòbil després que la Justícia belga hagi rebutjat la petició d'euroordre del Tribunal Suprem per a l'exconseller de Cultura Lluís Puig en considerar que no hi havia "garanties d'imparcialitat".

L'exconseller Jordi Turull, en la gravació, ha titllat el judici al procés de "farsa" i ha manifestat que "vosaltres esteu guanyant aquests judicis i trobant les garanties que buscàveu, i nosaltres estem posant en evidència tots els dèficits de la Justícia espanyola". "Alemanya, Bèlgica, tots els que no estan contaminats ideològicament, sempre ens estan donant la raó, per això volíem agrair-te a tu i a tots els que esteu a l'exili per tota la feina que feu" ha dit.

"Tots aquells que intervenen judicialment que no estan contaminats ideològicament acaben dient que tant la instrucció, com el propi judici com la sentència és una farsa que va relligada amb tot el que hem sentit per part de la fiscalia i els mateixos jutges" ha manifestat.

El missatge ha estat gravat des de l'interior del centre penitenciari de Lledoners amb un telèfon mòbil, incomplint la normativa, que estableix que està prohibit l'accés al recinte amb telèfons mòbils. La normativa habilita possibles expedients i sancions tant per interns com per empleats públics que hagin pogut col·laborar introduint el telèfon.

Publicitat
Publicitat

20 Comentaris

Publicitat
#21 Benet S., Barcelona, 11/01/2021 - 15:57

El Vivales deu alucinar que aquests que estan entre reixes i que ell els va enganyar "demà tots al despatx" mentre ell fugia amagat en el maleter d'un cotxe i ara està rapapellat en un palauet, amb vigilancia i a sobre cobrant ell 24000 eur al mes com eurodiputat, la rumanesa 6000 més i els altres entre reixes encara el feliciten...alucinant.

#20 Miguel, Hospitalet de Llobregat, 11/01/2021 - 08:20

Para cuando una investigación por el uso de un teléfono en la cárcel? Ah no, que estos tienen gula.

#19 Narcís de la Ceba, Sant Higini de Matafaluga, 10/01/2021 - 17:15

La feina ben feta no té fronteres!!

Quanta dignitat!!

#18 Sarola, Castelldefels, 10/01/2021 - 15:08

Haurieu de ser TOTS a la presó de Badajoz durant els propers 23 anys com correspon a uns Criminals que vareu donar un Cop d'Estat contra la Democracia i l'Esat de Dret.

#17 A.Bcn, Barcelona, 10/01/2021 - 09:52

¡Pringados!

#17.1 The jail connection, Sing-Sing dels lladons, 10/01/2021 - 18:34

Son el grup de la vaselina.