Societat · 28 de Desembre de 2013. 19:15h.

Els presos d’ETA admeten “el patiment” causat

“Assumim tota la nostra responsabilitat sobre les conseqüències”

Els presos d’ETA admeten “el patiment” causat

Imatge del comunicat en vídeo

El col·lectiu de presos d'ETA (EEPK) ha admès la seva “responsabilitat” i el “patiment” causat a les víctimes. En un comunicat enviat a Naiz.info, asseguren també que estan disposats a acceptar una solució “individual" i "esglaonada” usant vies legals.

“Admetem amb tota sinceritat el patiment i dany multilateral generats”, expliquen al comunicat abans de dir que  “assumim tota la nostra responsabilitat sobre les conseqüències”. “Mostrem tota la nostra voluntat per analitzar la responsabilitat de cadascun de nosaltres, dins d’un procés acordat que reuneixi les condicions i garanties suficients”, afegeixen.

D’altra banda, parlen d’una nova manera de fer les coses i diuen que "a partir d'ara utilitzaran vies i mètodes polítics i democràtics”. "Podríem acceptar que el nostre procés de tornada a casa -la nostra excarceració i de manera prioritària el nostre trasllat a Euskal Herria- s'efectués utilitzant vies legals, tot i que això per a nosaltres implícitament comporti l'acceptació de la nostra condemna”.

"En endavant renunciem al mètode utilitzat en el passat per fer front a la imposició, repressió i vulneració de drets”, afirmen.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#6 Joaquim, Sant Julià de Vilatorta, 30/12/2013 - 08:48

Que vol dir " que se jodan", tractar a la gent com "estos perros" o bé "perdon de rodillas y podridos en la carcel", tots tres comentaris amb molt argument. Aquesta és l'Espanya de la qual volem separar-nos.
Independència d'intransigents, post seguidors del règim del franquista, Indepedència ja!

#5 Antoni, Mahón (Menorca), 29/12/2013 - 20:58

Pues que jodan.!!!!!

#4 Casper, Bcn, 29/12/2013 - 10:04

Yo no se sí estos perros admitirán que hicieron un camino que no les ha servido para nada, el de la violencia asesina. Pues ahora les toca chupar democracia y espero que se la metan por los cuatro costados. Que es eso que esos HP me vengan a imponer sus postulados, su puta nación y su coñazo folclor

#4.1 Koan, Bcn, 29/12/2013 - 10:20

Tienes razón encima del mal que han hecho todavia quieren dar explicaciones. Admiten? PERDÓN de rodillas y podridos en la cárcel.

#2 spanish, Madrid, 28/12/2013 - 21:02

volen una medalla ? que voeln que a la presso fa fred ? doncs a cascar-la la pressiño politica i policial ha acabt amb aquesta purria

#1 Papaluna, Barcelona, 28/12/2013 - 19:36

Admeten, admeten... què vol dir admeten? No res, pura fullaraca que els han imposat dir per alliberar-los; si més no que es noti algun gest, oi? Doncs no. No es tracta "d'admetre el patiment", la cosa va de penedir-se'n, pagar les indemnitzacions i complir les penes imposades. Han fet massa mal.

#1.2 Eta és una conseqüència del franquisme espanyol, Lleida, 29/12/2013 - 22:45

Doncs a veure quan doneu exemple els franquistes i genocides espanyols, causants de més morts amb 1 dia que ETA en 50 anys, i enlloc de demanar perdó encara subvencioneu la fundación F.Franco, vosaltres heu creat ETA pel vostre totalitarisme, incultura i nul.la tradició democràtica, sou culpables.