Publicitat
Societat · 20 de Juny de 2008. 09:48h.

Els professors universitaris hauran de saber català

No podran ser contractats de forma permanent fins que no acreditin el nivell C

Els professors universitaris hauran de saber català

Els profesors hauran de tenir el nivell C

El Consell Interuniversitari i la Conselleria d'Innovació, Universitats i Empresa, han acordat que des del passat 11 de juny ja no és possible optar a una plaça de professor a les universitats catalanes, tant públiques com privades, sense aportar un certificat que acrediti que es domina la llengua catalana. L'aspirant, però, disposarà de dos anys com a màxim per demostrar que ha adquirit el nivell C de català. Fins aquest moment, no podrà ser contractat de forma permanent. Únicament el professorat visitant, els emèrits i aquells que portin a terme una activitat acadèmica honorària es veuran eximits d'aquesta obligació.

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#15 BLACK SNAKE, L'hort del avi, 25/06/2008 - 08:07

Jo voldria que es fes tot en español, i res d'angles ni catala, aixi, els xaves es sumirien en l'ignorancia, al cap i a la fi jo ja en se de catala and english too.

#14 Xavier, Girona, 21/06/2008 - 18:05

Tu no pots tenir un professor molt bó, encara que sigui premi Novel, si no sap abans catala??
Aixó és patètic!

#13 rafel, lleida, 20/06/2008 - 18:23

Universidad simbolo y cuna de LIBERTADES,JA JA.Volvemos a los tiempos de pasar por el tubo ''linguisticamente'.Siempre igual bailando al son que los demas quieren.
Todos presumimos de democratas. Que cada cual hable y ESCRIBA como le de LA GANA

#12 Josep, Lleida, 20/06/2008 - 16:56

És increïble!!! Ara amb el famós pla de Bolònia el que es diu és impulsar l'ús de l'anglès promocionant la realització de classes en anglès Al final, saber l'assignatura que expliques és el menys important i així ens va !!!

#11 Toni, Barcelona, 20/06/2008 - 16:55

Crec que a la Universitat s'haurien de fer el 80% de les classes en anglès, així que la notícia que m'agradaria llegir és que demanen un mínim nivell d'anglès. És la única manera d'atreure bons professors i estudiants d'arreu del món.