Publicitat
Societat · 27 de Març de 2015. 18:10h.

Els que no xiulin l'himne espanyol són “dòcils i porucs”, segons Espot

També creu que el Bernabéu fa "tuf franquista"

Els que no xiulin l'himne espanyol són “dòcils i porucs”, segons Espot

Espot, en una imatge d'arxiu

Catalunya Acció, l’organització política presidida per Santiago Espot, assegura en un comunicat que els catalans que no xiulin l’himne espanyol a la final de la Copa del Rei són “dòcils i porucs”. També consideren que l’estadi del Reial Madrid, el Santiago Bernabéu, fa "tuf franquista”.

“Espanya no podia suportar una altra xiulada contra el seu himne i el seu cap d’estat en un escenari amb tuf franquista com és l’estadi Santiago Bernabéu. La seva fragilitat política ha quedat demostrada una vegada més en no poder frenar la que serà una monumental mostra d’independentisme català digne i coratjós”, asseguren.

El Camp Nou, diuen, “és sens dubte el millor escenari per a una gran campanya internacional de propaganda independentista el proper 30 de maig. Caldrà aprofitar-ho al màxim per a demostrar al món sencer que els catalans tenim una clara voluntat de voler deixar de ser espanyols una vegada per totes”.

“Aquest partit entre el Barça i l’Athlètic jugat davant les seves respectives aficions a l’estadi principal de la capital de Catalunya i amb la monumental xiulada que es produirà als símbols d’Espanya, mai pot considerar-se una final de Copa del Rei. Aquesta serà la final de la Copa de la Independència”, afegeixen.
 
I esperen que “aquesta notícia faci veure a aquells catalans dòcils, porucs, nacionalment domesticats i amb un nul sentit polític que reclamen respecte per la Marcha Real i Felipe de Borbón, la importància que té tenir una actitud d’encarar-se amb Espanya per a assolir la victòria de la nostra independència”. Per a Catalunya Acció xiular l’himne espanyol és “com un cant a la independència i a la llibertat contra tanta tirania”.

Publicitat
Publicitat

85 Comentaris

Publicitat
#68 xaviacus, Piera, 30/03/2015 - 13:28

Espot o el paradigma de l'indepe fatxa

#67 BEJOTA, BCN, 30/03/2015 - 12:38

Joana Ortega, ofereix les dades definitives de la consulta independentista del 9Ngencat.cat

Política 01/12/2014 21:02 Hi va votar un 37%.
La Generalitat xifra la participació final en la consulta en el 37% del cens, i el suport a la independència en el 30% .

#67.1 BEJOTA, BCN, 30/03/2015 - 12:39

N.B. I ELS QUE XIUNIN SÓN UNA MINORIA DE MALEDUCATS.

#66 Xavier, Sabadell, 30/03/2015 - 10:37

O respectuosos amb tots els països del món independentment de les ideologies, sr. Espot.

PS. Sóc independentista.

#64 JM, Barcelona, 29/03/2015 - 09:55

Este Señor las va diciendo gordas para tener protagonismo... lo que no saben es que sus imbecilidades tienen fecha de caducidad... debe ser frustrante berrear y que no te sirva de nada... Loco

#63 spanish, Madrid, 29/03/2015 - 07:32

Espot sigue hablando eres un fabricante ede españolistas.....los indepes deberian hacer calla a este sujeto que solo berrea y emite sonidos guturales sin ningun sentido...el golpe en la cabeza debio ser tremendo