Societat · 2 de Juliol de 2013. 11:49h.

Els rebels sirians decapiten un monjo cristià al crit d'Al·là és gran

El Vaticà ha confirmat la mort del pare franciscà François Murad

Els rebels sirians decapiten un monjo cristià al crit d'Al·là és gran

Els rebels mostren el cap del monjo franciscà

Els rebels sirians han decapitat públicament un sacerdot catòlic, que vivia en un monestir situat a la ciutat de Gassinieh, al nord del país. L'agència de notícies del Vaticà ha confirmat que el mort és Francois Murad, un monjo franciscà de 49 anys.

En un vídeo difós per Internet, que pot ferir la sensibilitat de l'espectador, s'observa com els opositors al règim de Baixar Assad diuen als tres condemnats a mort que seguin a terra abans de recriminar els supòsits crims que s'han dut a terme. El franciscà, vestit amb una túnica blava és acusat de tenir números de telèfon oficials que, segons els rebels, el vincula al règim sirià.

La decapitació es produeix amb un petit ganivet davant l'atenta mirada d'un centenar de persones, que graven l''ajusticiament' amb els seus mòbils i criden "Al·là és gran". En una de les imatges dels insurgents aixequen el cap del clergue com un trofeu mentre la resta victorejar la gesta.

Si vols més informació segueix-nos al Facebook

Publicitat
Publicitat

91 Comentaris

Publicitat
#54 jesus fonseca, Monterrey mexico, 15/09/2013 - 03:59

Estos animales dicen ser hijos de Ala pero son los hijos de Satan. se sienten muy hombres con una persona amarrada y sometida, Obama los apoya, pobres norteamericanos, los esta conduciendo a apoyar a un regimen islamico que pretende en Siria y son unos infieles reos de muerte para los islamicos

#53 Marc, bcn, 01/09/2013 - 22:36

On stan els drons quan sels necessita?

#52 luis, mexico, 12/07/2013 - 04:59

piedad señor para los infieles musulmanes padre perdónalos por que no saben lo que hacen viva cristo rey

#51 McAgun Dena, Barcelona, 07/07/2013 - 23:47

Trobo una barbàrie la pena de mort fins i tot amb "garanties jurídiques", no diguem així, com a execució sumaríssima, ni que sigui en mig d'una guerra, però l'han matat per ser monjo cristià? o això és una circumstancia addicional a altres fets? Pot ser ha estat por cola·laborar amb l'estat?

#50 Pere, Viladamat (17137 Alt Empordà), 06/07/2013 - 12:01

Perdoneu, però, i els altres dos comdemnats, qui són?
O no són éssers humans?