Publicitat
Societat · 5 de Gener de 2017. 21:08h.

Els Reis apel·len a acollir refugiats

"Us demanem que quan els tingueu ben a prop, els acolliu tant bé com feu amb nosaltres”

Els Reis apel·len a acollir refugiats

L’alcaldessa de Barcelona Ada Colau ha rebut als Reis d’Orient al Port de Barcelona. El Rei Melcior s’ha dirigit als assistents per recordar als refugiats i fer una crida al seu acolliment. “Us demanem que quan els tingueu ben a prop, els acolliu tant bé com feu amb nosaltres”, ha afirmat.

El Rei Melcior ha recordat el seu origen i ha afegit que venen d’uns continents on “nens i nenes com vosaltres, per culpa de guerres sense sentit, es veuen obligats a fugir amb les seves famílies sense, moltes vegades, saber on anar”. “Fugen de la guerra buscant un lloc on tornar-se a arrelar i poder viure en pau. Barcelona és una ciutat que ha decidit donar escalf i acollida a aquestes persones. També nens i nenes, a les que els grans anomenen refugiats tot i que molts els hi neguen precisament tenir això: un refugi”, ha afegir.

“Ells i elles també mereixen poder ser feliços, tenir somnis i poder construir, entre vosaltres i les vostres famílies, les seves noves vides, per això que us demanem que quan els tingueu ben a prop, compartint la vida al vostre barri, els acolliu tant bé com feu amb nosaltres”, ha conclòs. L’alcaldessa, Ada Colau, s’ha dirigit als Reis. “Treballem per una ciutat més amable, humana, que tracti millor als seus nens, i que no es quedi ningú sense habitatge i menjar”, els ha dit.

21 Comentaris

Publicitat
#31 Cat Show, Vic , 08/01/2017 - 17:57

Los separatistas han convertido el Dia de Reyes en una CHIRIGOTA.

#30 Tirant, Barcelona, 06/01/2017 - 19:10

Qué hipócritas ...

#29 Models de refugiats, Bcn, 06/01/2017 - 18:15

Historicament un refugiat era algú que fugía d'una guerra cap a un altre país amb l'objectiu de tornar a cvasa el més aviat possible. Actualment aquesta figura no existeix. Milions de persones han descobert la possibilitat de viure subvencionats a Europa i ni s'els passa pel cap "tornar a casa".

#28 Karkamal, La Marca Hispànica, 06/01/2017 - 13:54

La Colau va a rebre els Reis? No era republicana aquesta? Va fotre fora l'estàtua del Felipe i ara passeja aquests 3 amb carroces de rua carnavalesca. Aquesta gent no hi ha qui la entengui. Déu de ser perquè aquests 3 són immigrants.

#27 Karkamal, La Marca Hispànica, 06/01/2017 - 13:48

Al Gaspar li han fotut un barret que sembla una paperera