Publicitat
Societat · 5 de Gener de 2019. 18:15h.

Els Reis demanen acollir a Barcelona

“Rebeu als nouvinguts com ens rebeu a nosaltres, amb il·lusió, alegria i generositat”

Els Reis demanen acollir a Barcelona

Ada Colau rep els Reis de l'Orient (foto: Ajuntament)

Els Reis de l'Orient han fet una crida perquè Barcelona esdevingui una ciutat d'acollida per aquells que “fugen de la guerra buscant un lloc on tornar-se a arrelar i poder viure en pau”. “Us demanem que rebeu als nouvinguts com ens rebeu a nosaltres, amb il·lusió, alegria i generositat”, ha demanat el rei Melcior.

També ha destacat que “venim de continents on nens i nenes com vosaltres, per culpa de guerres sense sentit, es veuen obligats a fugir amb les seves famílies sense, moltes vegades, saber on anar”. “No tingueu mai por de la diferència. Poseu-vos a la pell dels altres, tracteu amb respecte i tendresa al desvalgut”, ha reblat Melcior.

El rei blanc ha sol·licitat als barcelonins que la capital catalana continuï sent una ciutat “oberta”, “de pau” i “d’acollida”. Melcior, per altra banda, s'ha adreçat a l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, que ha rebut els Reis de l'Orient al Port Vell, per instar-li a “governar amb humilitat i responsabilitat”.

“Ells us han regalat –us han delegat- un dels bens més preuats que existeixen: la confiança. Sigueu-ne, alcaldessa, digna dipositària. Mai no la traïu i treballeu per ajudar a fer un demà millor”, ha conclòs el rei blanc.

78139-mlcior.jpg

Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 botifler1914, Sinitaca, 07/01/2019 - 12:22

Barcelona ha de acoger a una exalcaldesa en su seno, los reyes magos callados estan más guapos.

#9 Josep Pagès i Canaleta de CARDEDEU UN POBLE QUE FALTA TENIR UN BON AJUNTAMENT FALTA TENIR UNA BONA POLICIA LOCAL NO SIGUI RACISTA FALTA TENIR, ¿ Porque los Ajuntamientos no quieren tener un Rey Negro de verdad ? y pintan a un homble blanco, 05/01/2019 - 22:58

HIPOCRITAS Y FALSOS Tots els Politics siguin Dones con Homes ,Volem ACOLLIR IMMIGRANTS REFUGIADOS ,Aixo podra agradar a un i a altres no aqui no entru .SI Entro que quels Ajuntaments son tots unos putos Raciastas NO VOLEM QUEL REI BALTASAR Sigui UN NEGRE DE PELL NEGRA Pinten un home Blanc AIXO ES SER RACISTA SRS POLITICS hus agradi o no .

#8 Rasca, Castelldefels , 05/01/2019 - 21:02

Cuando la colau meta uno en su casa , yo meteré otro en la mía, pero primero ella para que de ejemplo

#7 Tirant, Bcn, 05/01/2019 - 20:46

Quina colla d'hipòcrites, irresponsables i malgastadors aquests podemitas disfressats de monarques ...
I que bé s'han après les consignes políticas que la seva jefa, la Colau, els fa deixar anar ...

#6 Fierecita, montgat, 05/01/2019 - 20:01

Valla, a los Reyes Magos todo abrazos y mensajitos solidarios, en cambio, en navidad expulsa al Niño Jesús de su cestita de Belen.
Esta tipa está zumbá!