Publicitat
Societat · 28 de Gener de 2012. 17:02h.

Els responsables del dèficit es manifesten contra les retallades de CiU

Dirigents del PSC, ICV i ERC encapçalen la protesta pels carrers de Barcelona

Els responsables del dèficit es manifesten contra les retallades de CiU

Navarro, Martí i Hereu, del PSC, a la capçalera de la manifestció

Els principals dirigents del PSC, ERC i ICV, les tres formacions que van formar el tripartit, encapçalen la manifestació multitudinària que s'està fent a Barcelona, en protesta per les retallades del Govern.

El primer secretari del PSC, Pere Navarro, el president d'Esquerra, Oriol Junqueras, i Joan Herrera, d'Iniciativa, participen en la concentració, juntament amb d'altres dirigents i diputats de les tres formacions, com Dolors Camats, Anna Simó o Joan Tardà.

També d'altres polítics, com Uriel Bertran, de Solidaritat, i dirigents de Ciutadans, a banda dels líders dels principals sindicats catalans, com Joan Carles Gallego (CCOO) i Josep Maria Álvarez (UGT).

Centenars de persones participen en la concentració que ha sortit a les 17:00 hores de la cruïlla entre la Ronda de la Universitat i la Rambla de Catalunya de Barcelona, convocada per la Plataforma 'Prou Retallades' sota el lema "No a la dictadura finacera! Aturem les retallades!".

La vicepresidenta del Govern, Joana Ortega, va recordar dijous passat -en la seva compareixença al Parlament- que les retallades obeeixen a "la necessitat de reduir un dèficit públic del 4,22% que vàrem trobar fins a l’1,30%, d’acord amb els objectius d’estabilitat pressupostària", és a dir, "d’un dèficit de 8.352 milions d’euros a un de 2.740".

Publicitat
Publicitat

76 Comentaris

Publicitat
#52 Pitu, bcn, 31/01/2012 - 09:15

D'aixó sen diu hipocresia

#51 Antonia, tarragona, 30/01/2012 - 20:23

No hi ha dret. A sobre remuguen. Es merixen el despreci més absolut. Quina barra

#50 paula, matadepera, 30/01/2012 - 10:44

A TOTA AQUESTA COLLA ELS HAURIEN DE JUTJAR COM A RESPONSABLES DEL DESASTRE QUE ESTEM VIVINT.

ELS HI HAURIA DE CAURA LA CAR DE VERGONYA , PER LLADRES , INDECENTS I INMORALS.

#49 ramon, barcelona-c, 30/01/2012 - 10:28

Menyspreu per l'intel.ligencia dels electors i ciutadans del pais, potser però tenen raó perque el que resulta decebedor es que arrosseguin algú i disminuiex l'esperança de futur.Aquests manifestants no han mai proposat una manifestació davant la "delegacion" del govern espanyol causa del déficit.

#48 laila, bcn, 30/01/2012 - 09:03

Els piròmams dilapiladors