Publicitat
Societat · 16 d'Agost de 2010. 12:43h.

Els segrestats estan vius

"Les famílies han pogut veure una fe de vida"

Els segrestats estan vius

Roque Pascual i Albert Vilalta

El director de Barcelona Acció Solidària, Francesc Osan, ha assegurat que  Roque Pascual i Albert Vilalta, els dos cooperants catalans segrestats a Mauritània, estan vius.

En declaracions a RAC-1, ha manifestat que "les famílies han pogut veure una fe de vida dels segrestats". "Sabem que estan en contacte amb les famílies. L’única informació que ens transmeten les famílies és que els segrestats estan bé de salut i que continuen les negociacions", ha dit.

Osan s'ha lamentat que "des de l’alliberament de l’Alicia Gámez el govern  espanyol no ens considera interlocutors i no ha volgut mantenir contacte amb nosaltres", però ha apuntat que "és l’únic govern que tenim i és l’única gent que està negociant, o tens fe amb el govern o no tens fe amb ningú. No tens més remei. És una fe obligada perquè no hi ha ningú més".

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 pep, una, 17/08/2010 - 14:00

Fins i tot les poques bones notícies vénen de desgràcies. De tota manera, felicitats a les famíles i tant de bo s'acabi aviat

#8 carracuca, barcelona ESPAÑA, 16/08/2010 - 19:11

cuando se hacen excursiones a ese tipo de paises tercermundistas dominados por el islamismo radical y bajo el manto de ser oenegés, ya saben el riesgo que corren. Eso sí, después a pedir socorro a papá moratinos o a zp con la alianza de civilizaciones.

#7 Ciudadanista, Barcelona, 16/08/2010 - 18:27

Lamento mucho la desgracia de los secuestrados, pero me parece incorrecto que Osan se queje del gobierno español, indicando que tiene que soportar que sea el que tiene. Pienso que añade un matiz político improcedente.

#6 Quim, PINEDA DE MAR, 16/08/2010 - 18:08

Després volen comprensió dels empresaris per tal que els deixin flexibilitat en l'horari pel fer el Ramadà.
Jo no hi hagués anat,primer solventar els problemes de casa, però d'aquí a fer el tòtil com el Ciudadanista n'hi ha un tros

#5 Quim, PINEDA DE MAR, 16/08/2010 - 18:05

El que de veritat trobo a faltar és una comdenna unànime o no de les entitats magribines i/o musulmanes tot demanat l'alliberament i desmarcant-se d'aquests pirates.Què passa, que no saben què està passant o passen de tot.Després volem comprensió