Publicitat
Societat · 13 d'Octubre de 2011. 15:27h.

Els sindicats desmenteixen Boi Ruiz

Afirmen que no hi ha cap acord malgrat l'anunci del conseller

Els sindicats desmenteixen Boi Ruiz

Boi Ruiz

El conseller de Salut, Boi Ruiz, en una entrevista a El món a RAC 1 ha avançat que l’ICS i alguns sindicats estan a punt de tancar un acord, tot i que després ha estat desmentit per aquestos mateixos sindicats.
 
"Estem molt pròxims a arribar a un acord amb Metges de Catalunya però també amb CCOO i SATSE. Anem pel bon camí", ha assegurat, a més d'indicar que "queden dos dies de negociació. Crec que la setmana vinent podriem tenir un acord, que seria trascendental pel sector de la sanitat pública".
 
"Estem negociant sindicat per sindicat, és una fòrmula normal d'una negociació. Hem buscat on hi ha més proximitat i possibilitats d'acord", ha considerat el conseller.

Tot i això, la UGT de Catalunya ha volgut desmentir públicament "que s’hagi produït qualsevol tipus de negociació amb l’Institut Català de la Salut o amb el Departament de Salut de la Generalitat des que vam rebutjar la proposta de retallada de la direcció de l’ICS en la reunió del passat 3 d’octubre". "Per tant, el nostre sindicat no ha arribat a cap acord amb els responsables de salut ni és possible un pacte properament", han aclarit.

També CCOO ha informat que "s’han mantingut contactes però, al menys pel que fa a CCOO, no s’ha arribat a cap acord". "Les continues interferències en aquest procés i la manca de voluntat per part de l’empresa, no fan més que dificultar la possibilitat d’una solució pactada", han sentenciat.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#4 Kropotkin, Vic, 14/10/2011 - 20:05

Este tipo, todo lo que hace lo borda... Jua, jua, jua,...

#3 Jaume S., Barcelona, 14/10/2011 - 17:22

Sóc votant de tota la vida de CIU, però això S'HA ACABAT.
Gràcies per obrir-me els ulls Boi !!

#1 estic cansat de tots plegats, barcelona, 13/10/2011 - 21:07

No goso qualificar l'actitud d'aquest home. Pot un senyor que diu mentires (veritats a mitjes) generar qualsevol confiança. Quan coneixes al detall aspectes del funcionament en el seu àmbit de responsabilitat no pots per menys que posar-te vermell de vergonya aliena.