Publicitat
Societat · 21 de Desembre de 2018. 08:19h.

Els talls de la impotència

Els CDR tallen una vintena de carreteres

Els talls de la impotència

Tall a la Ronda Litoral

Els Comitès de Ddefensa de la República (CDR) han tallat una vintena carreteres arreu de Catalunya com a protesta pel Consell de Ministres a Barcelona. Aquestes accions provoquen afectacions en el trànsit i el transport públic en diversos punts del país.

Unes cinquanta persones han tallat poc després de les 6 del matí la Ronda Litoral (B-10) en tots dos sentits a l'altura de Montjuïc. La situació ha produït moments de certa tensió amb els conductors i els Mossos han desviat el trànsit, que ja s'ha restablert. Les protestes també afecten la Ronda de Dalt (B-20) a l'altura d'Esplugues per una concentració i a Cornellà en tots dos sentits.espl.jpg
Tampoc es pot circular per un tall a B-23 a Sant Joan Despí de sortida de Barcelona. A més, l'organització Arran de Poblenou, vinculada a la CUP, ha tallat la Gran Via a l'alçada de la seu del districte i els Mossos estan desviant el trànsit. L'avinguda Diagonal amb passeig de Gràcia també està tallada per una concentració.

Fora de Barcelona, les mobilitzacions contra la celebració del Consell de Ministres a Barcelona tallen l'AP-7 a l'altura de l'Ampolla i Girona Oest en els dos sentits de la marxa, i la C-16 a Manresa en sentit sud.

Tampoc es pot circular en els dos sentits de la marxa la C-65 a Llambilles, la C-25 a Campllong, la C-58 a Vacarisses, la C-31 a Verges i l'N-II a Figueres. Les protestes s'han fet cremant pneumàtics i, en el cas de la C-58 a Vacarisses, per un arbre que han tallat per impedir la circulació.

En aquests moments hi ha una vintena de carreteres tallades. Els Mossos d'Esquadra han demanat a la concessionària de l'AP-2 l'aixecament immediat de les barreres del peatge de Soses per descongestionar la circulació a la zona.

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#10 Pajilleros por la indapandansia, Onanistas del mundo, uníos!, 22/12/2018 - 09:13

Cómo que impotencia?? Me vieseis a mí!
Por la republiquetaaaaAaaaAAAAaaa ....

#9 Galba, Barcelona, 21/12/2018 - 10:52

La operació "eixamplar les bases del sobiranisme" segueix endavant. Moltes gràcies a tots els herois de la República que hi participen. No us oblidarem mai.

#8 ElBarselono, Bestiola amb forma humana, 21/12/2018 - 09:52

Pobrecillos, no pueden dar más pena. Siento compasión por estos intelectuales.

#7 ESPAÑOLAZO, Barcelona, 21/12/2018 - 09:42

Que saquen las ejército y se acabó la historia......se van todos corriendo como ratas

#6 Capit@n España, The broquil is over, 21/12/2018 - 09:38

Los mossos......¿sirven para algo??? ¿O solo son los guardaespaldas de los jerarcas de la Generalitat e identificadores de los que quitan lazos amarillos?