Publicitat
Societat · 12 d'Agost de 2018. 12:54h.

Els terroristes d'Alcanar també van punxar la llum

Traient el corrent de la casa d'un veí

Els terroristes d'Alcanar també van punxar la llum

Els jihadistes que van ocupar la casa d'Alcanar treien el corrent de la presa d'un veí i buscaven l'aigua als pous propers, segons van declarar als Mossos d'Esquadra les dues treballadores socials que van visitar el xalet arran de la petició d'empadronament sol·licitada per Younes Abouyaaqoub i Youssef Aallaa, segons ha informat aquest diumenge La Vanguardia.

Les dues testimonis van comprovar que la casa d'Alcanar no tenia mobles ni roba, tret d'un parell de mantes i una bossa d'esports. L'immoble tampoc comptava amb subministrament de llum, aigua ni gas. Segons les dues treballadores socials del Consell Comarcal del Montsià, els joves els van explicat que es connectaven a la instal·lació elèctrica d'una casa veïna i obtenien aigua de pous propers.

Abouyaaqoub i Aallaa van trobar l'habitatge per internet, buscant immobles en poders dels bancs, però que si el propietari els denunciava se n'anirien. També van dir a les dues treballadores socials que eren de Ripoll, sense família a Alcanar però que s'hi volien instal·lar.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Barretina a rosca, Black hole, 13/08/2018 - 17:23

La CIA, a la incineradora.

EEUU avisó en mayo del 2017 a los Mossos del riesgo de atentado en Barcelona, el Govern lo negó y tachó de montaje la noticia de EL PERIÓDICO.

Todas las mentiras indepes:
https://www.elperiodico.com/es/politica/20180812/aviso-cia-atentado-rambla-barcelona-mossos-6986371

#3 Capit@n España, The broquil is over, 12/08/2018 - 16:48

WELCOME !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

#2 Kropotkin, Vic, 12/08/2018 - 14:40

Es raro que el ayuntamiento de ALcanar no les diese la electricidad también gratis. Si les dejó empadronarse siendookupas y les daba dinero para su alimentación, es lo mínimo que podian haber hecho. O se es progresista o no se es... Jua, jua, jua,...

#1 Poble sec, Bcn, 12/08/2018 - 14:17

Obert sumari. Família com minim responsables però omissió .
Ajuntament d Alcanar ajudes seguiment.
I la Sra Garcés que en el pregó de la Mercè iguala a les víctimes amb aquests terrorista Asesins no te com minim que demanar perdo per les paraules.
Mòdic que tots siguin igual pro la seva majoria simpatitza