Societat · 10 de Novembre de 2020. 16:41h.

Els terroristes de les Rambles amenacen els Mossos en català

"Us en penedireu d'haver nascut, malparits"

El judici dels atemptats del 17-A, que ha començat avui a Audiència Nacional, ha mostrat uns vídeos dels membres de la cèl·lula preparant explosius, on barregen l'àrab, el castellà i el català, que el fan servir per amenaçar els Mossos d'Esquadra.

Les imatges, enregistrades per Houli, mostren Hichamy –abatut a l'atemptat a Cambrils–, Youssef Aalla –mort a l'explosió d'Alcanar– i Younes Abouyaaqoub –conductor de la furgoneta a l'atemptat a la Rambla i abatut a Subirats– manipulant uns cinturons d'explosius.

"Us penedireu d'haver nascut. Sobretot vosaltres Mossos d'Esquadra. Malparits, cabrons. Us esteu cardant en un berenjenal que no sabeu on us poseu", expressa Hichamy en català. Abouyaaqoub, per la seva banda, assegura que "el musulmà té la dignitat i la força amb el poder de Déu" i afegeix que "ens han escollit entre milions d'homes per portar-vos sang. Al·là ens ha promès el paradís i a vosaltres l'infern".

Hichamy afirma en un altre vídeo que "amb els vostres diners ens preparem per matar-vos. El problema el teniu vosaltres, no nosaltres. Cada gram d'aquest ferro es posarà dins dels vostres caps o dels caps dels vostres fills o dels de les vostres dones".

En un altre vídeo Abouyaaqoub, amb un cinturó d'explosius al davant, diu: "Això, germans, no costa gens de fer. Només falta tenir fe en Al·là i tenir un odi exagerat. El pressupost no supera els 15 o els 20 euros". "I fa molt de mal", afegeix Houli.

Publicitat
Publicitat

27 Comentaris

Publicitat
#25 Nyordu de Tractorieeee, Osoneee, 11/11/2020 - 21:40

Si parlen català son dels nostres.
Visqueee Catalunyeee Lliureeee !!!!!
Visqueee Palestineee !!!!!

#24 Frank, Madrid, 11/11/2020 - 18:28

Su lider espiritual Es Satty era confidente del CNI hasta el mismo dia del atentado, por lo tanto es normal que no tuvieran críticas hacia al PN y GC, y que odiaran tanto a los mossus y a todo lo que oliera a catalán, nadie muerde la mano que la de comer.

#23 Amoroso, Barcelona , 11/11/2020 - 14:40

Son sus costumbres y debemos respetarlas.

#22 Nuances, Barna, 11/11/2020 - 10:08

Home, és que si et pelen en català no és el mateix. on vas a parar>?

#21 Alien, BcN, 11/11/2020 - 08:44

Gent com l'Àngel Colom, la Marina Garcès, Colau i tots els del rotllo "volem acollir" immigració islàmica enlloc de la sudamericana hauríen de ser inhabilitats i obligats a menjar-se aquests vídeos amb patates. La immigració islàmica NO interessa. No cal ser molt llest, només mirar el que passa a França i pensar una mica.

#21.1 Andapandensia si o si, Barcelona, 11/11/2020 - 14:42

Si hablamos de Angel Colom, este descubrió los encantos de todo lo moruno cuando estuvo por Marruecos. Continuamente se le caía el jabón al suelo.