Publicitat
Societat · 11 d'Agost de 2018. 16:51h.

Els terroristes van rebre ajuts socials

L'Ajuntament d'Alcanar els hi va concedir una ajuda alimentària

Els terroristes van rebre ajuts socials

Els jihadistes que van cometre els atemptats de Barcelona i Cambrils van arribar a empadronar-se al xalet d'Alcanar que ocupaven il·legalment i dos membres de la cèl·lula, Youssef Aalla i Younes Abouyaaqoub, van rebre ajuts socials per part de l'Ajuntament d'Alcanar, segons consta en el sumari judicial i ha avançat TV3.

Els terroristes es van establir a la casa d'Alcanar almenys cinc mesos abans de cometre els atemptats i van convertir-la en la seva base d'operacions i en el lloc on van preparar els explosius, que finalment van explotar allà mateix. Youssef Aalla i Younes Abouyaaqoub hi van arribar a l'abril de l'any passat, i posteriorment ho van fer la resta dels jihadistes i l'imam Es Satty.

Dos treballadors socials del consell comarcal del Montsià van visitar Aalla i Abouyaaqoub quan van iniciar els tràmits per empadronar-se al xalet abandonat i, durant els quatre mesos que hi van estar registrats, tots dos terroristes van rebre una ajuda alimentària per part del consistori d'Alcanar.

Mentrestant, els veïns afectats per la deflagració de la casa ocupada pels terroristes reclamen ser tractats com a víctimes del terrorisme i critiquen que han hagut de pagar-se les obres de remodelació de la seva pròpia butxaca.

Un dels testimonis ha declarat a la televisió pública catalana “he hagut d'assumir la reparació amb l'ajuda dels meus amics”. “Quan vaig reclamar que em paguessin pels danys només em van donar 8.500 euros”, ha explicat.

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#13 Kropotkin, Vic, 12/08/2018 - 08:52

Lo mejor de todo, el video de Cambrils en el que un mosso le dispara 13 veces a un terrorista a 5 metros y solo le acierta 2 veces. Tremenda la preparación de los mossos. Suerte que los terroristas eran solo un grupo de pringaos. SI llegan a tener kalashnikovs, se lia una masacre tremenda. Y encima condecoraron a los mossos... Jua, jua, jua,...

#12 fran bcn, bcn, 12/08/2018 - 00:55

El que sempre dic i repeteixo als meus amics i coneguts, que els moros viuen del cuentu i aquí agreujat que els serveis socials no van fer cap tipus de control o supervisió....segur que si fos una iaia del país....li trobarien un munt de problemes....feu feu, que cada cop haurà mes racisme per massa bonisme...

#11 Josep Pagès i Canaleta de CARDEDEU ALCALDE QUE TE VOTIN ELS REFUGIATS QUE TAN AJUDA E.R.C. NO AJUDEU ALS CATALANS A CASA NO HUS VOTAREN , CATALUNYA ES ACOLLIDORA ,, SI PERO A LO MILLOR U ES MASA ACOJE TAMBE A TERRORISTAS ASESINOS , 12/08/2018 - 00:44

Con u diu el Govern Català "CATALUNYA ÉS ACOLLIDORA " y tan que SI Va ACOLLIR ALS TERRORISTAS DEL MAROC QUE BAN FER ELS ATEMPTATS A CATALUNYA ? Aixo si primer els ba alimentar be amb ajuts Socials Moltes familias Catalanes no renen ajuts socials PERO ELS Immigrants i Refugiats si els reben CASA MEVA ES CASA TEVA fa por llegir aixo ARA

#10 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 11/08/2018 - 22:15

En esencia es lo mismo que hacen los separatistas. Usan el dinero público que les cae o manejan para atacara y destruir la democracia.

#10.1 Jordi br, L'h, 11/08/2018 - 22:58

De vez en cuando estaria bien que pensaras antes de escribir, para evitar comentarios salvajemrnte fascistas

#10.2 Tres en Uno, Girona, 12/08/2018 - 11:10

El terme feixista és com el 3 en 1 que servía per a tot. Si ets contra l'inmigració ilegal, ets un feixista (i xenófob), si ets del Espanyoll ets un feixista (i anticatalà), si no t'agraden els macarrons ets un feixista, i així amb qualsevol posició contraria al pensament obligatori nacional-separatista que domina al nostre pobre país.

#9 Usaron dinero público para fabricar losexplosivos?, bcn, 11/08/2018 - 21:56

Tres recibian ayudas por alimentos , otros percibían el RIM y otros ayudas por alquiler.
Es razonable pensar q fué dinero público?, Pudieron vivir, comer, comprar la acetona 200€ y alquilar los coches 300€, casa okupada y luz gratis. Quién controla las ayudas ?.Quién controla los okupas? Es razonable esto?