Publicitat
Societat · 24 d'Abril de 2019. 20:12h.

Els tuits d'Albert Donaire

El mosso independentista va dir "colons" al PSC i que a Espanya només hi ha "futbol, toros, sangria i tapes"

Els tuits d'Albert Donaire

El mosso líder de Mossos per la Independència, coordinador de Mossos per la República i activista independentista, Albert Donaire, que ha declarat aquest dimecres davant el Suprem, té un ampli historial de piulades que s'allunyen de la neutralitat política que s'espera d'un servidor públic.

L'activista independentista va titllar de "colons" els ajuntaments socialistes que no van cedir espais per l'1-O, va afirmar que als espanyols els hi era igual la pujada del preu de la benzina mentre tinguessin "futbol, toros, sangria i tapes" i es va posar "al servei" de Puigdemont després de la crema d'un ninot que representava la seva persona.

El passat 22 d'abril de 2019 Donaire es va posar al servei de Carles Puigdemont "pel que calgui" després de la crema del ninot de Puigdemont a la localitat sevillana de Coripe. "Tot el meu suport i solidaritat al president Carles. Sempre al seu servei i a la seva disposició pel que calgui. No Surrender" va escriure a la xarxa social.

20957-piulada2.jpg

El mosso independentista va considerar el passat 28 de desembre de 2018 que als espanyols els hi és igual la pujada del preu de la benzina, ja que tenen "futbol, toros, sangria i tapes". "Tot esperant a que els espanyols facin com els francesos i surtin a defensar els seus drets contra els abusos del govern socialista. Ah no, perdoneu. Estem parlant d'Espanya. Mentre tinguin futbol, toros, sangria i tapes, se'ls en carda els seus drets..." va escriure al seu compte.

piulada4.jpg

L'activista també es va mostrar molt crític amb els ajuntaments que no van col·laborar amb el referèndum de l'1-O i va titllar els consistoris socialistes de "colons" i "cínics" en dues piulades el 12 de juny de 2017. El líder de Mossos per la República va incidir especialment l'alcalde de Lleida, Àngel Ros i el Cornellà de Llobregat, Antonio Balmón, per anunciar que no cedirien espais públics per a les votacions.

4012-piulada1.jpg

"Quan siguem una república independent no oblidarem la traïció que volen impedir la democràcia com Balmon o Àngel Ros" va escriure. Tot seguit, va manifestar que "els ajuntaments colons dels socialistes són el que demostren: uns cínics i uns colons. De fora vingueren... Balmón antidemòcrata", va dir.

piulada3.jpg

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#14 Montserrat, Manresa, 26/04/2019 - 09:08

El veritable problema no rau en la personalitat d'aquest ignorant i les seves pallasades sectàries, que també, pero el mes greu és que aquest bandarra continua portant l'uniforme com agent de l'autoritat. Quan es va detectar la primera manifestació d'aquest covard ja es tenia d'haver fulminat i enviar-lo a l'atur i això només ho farà un 155

#13 Flanagan, Tabarnia,el mandat del poble, 25/04/2019 - 17:43

Ya ha salido del wc del AVE?

#12 Aladroque, Mastia, 25/04/2019 - 10:53

Pues tiene razón,y Cataluña es un ejemplo de lo
que dice.

#11 recordad 6 y 7 septiembre, Barcelona, 25/04/2019 - 09:19

"fútbol, toros, sangría y tapas"

traducido a catalanista:

"Barça, correbous, ratafia i calçotades"

#10 Neferu, Barcelona, 25/04/2019 - 09:17

Pues fíjate, Don aire. Te diré algo que tú seguro que no sabes debido a tu incultura. España cuenta con 10 premios Nobel , sí, esa España que vive de toros y tapas; pues resulta que entre esos 10 da la casualidad que ninguno de ellos es catalán. Culturízate un poquito, dirije tus energías de machito hacia los libros que, te aseguro que no muer