Publicitat
Societat · 7 d'Agost de 2014. 11:06h.

Els unionistes reivindiquen que "som tan catalans com els altres"

El president de Societat Civil Catalana defensa que "tenim tot el dret del món d’organitzar el que ens vingui de gust"

Els unionistes reivindiquen que "som tan catalans com els altres"

Josep Ramon Bosch, amb Joaquim Coll, en una foto d'arxiu

El president de Societat Civil Catalana, Josep Ramon Bosch, ha replicat les paraules del dirigent de l’ANC i ha manifestat que “som tan catalans com els altres i tenim tot el dret del món d’organitzar el que ens vingui de gust”.

Bosch, en una entrevista a RAC-1, ha denunciat que “ens han dit que som anticatalans, quintacolumnistes, tòxics, que contraprogramem“ i ha afegit que “no tenim cap necessitat de contraprogramar”.

“Crec -ha dit- que farem una acte molt lluït, molt artístic, sota el nostre lema ‘Recuperem el seny, recuperem la senyera’”. “L’estelada no representa tots els catalans”, ha remarcat.

 Finalment, el dirigent de SCC ha apuntat que ”no volem tenir una afluència tan gran com l'ANC, que ha hagut de mobilitzar 2 milions de persones”. “El que volem és ser testimoni que una part dels catalans tenim una altra forma de pensar, que no estem a favor de la destrucció d'un país”, ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

99 Comentaris

Publicitat
#73 anonim, NewYork, 20/03/2015 - 16:15

Si, son tant catalans, pero tant, que quan rebutgen als independentistes, el primer que fan es dir-los (en castella, obviament, que s'ha de notar el seu catalanisme): "mira lo que pone en tu DNI !"... I per cert, no son "unionistes", son ESPANYOLISTES, aquests NO volen cap unio, volen submisio.

#71 Fernando, Hospitalet, 08/08/2014 - 19:09

Son anticatalanes porque tratan de impedir que loa catalanes decidamos sobre el destino de Catalunya y podamos votar sí o no. Si no quieren la independencia que voten no. Pero impedir votar porque temen perder es de cobardes y canallas, que es lo que son. Por eso la mayoría de catalanes los detestem

#62 Jesús, Murcia, 08/08/2014 - 11:45

No son anticatalanes por no desear la independencia de Cataluña.

Son anticatalanes por oponerse a la voluntad de votar de los catalanes. Un catalán de verdad no puede negar al resto de catalanes el derecho a decidir.

#61 4 barres, Barcelona, 08/08/2014 - 09:52

Som en una democracia i SCC te el mateix dret a contra-programar la Diada com l'ANC el 12 d'octubre. Amb una diferencia:. Ells no son capaços de mobilitzar 2 milions de persones. Volen que el 12 d'octubre es converteixi en una festa independentista (Antiespanyola)? Ells sabrán...

#61.1 Walzer, BCN, 08/08/2014 - 11:36

Totalment d'acord amb 4 barres, tret dels dos milions. Van ser una burrada, 800.000, però lo dels 2 milions deixem-ho estar ja. Amb exageracions es perd credibilitat

#60 JoanMarti, Villaconejps, 08/08/2014 - 00:00

Son aquells que tan son catalans com espanyols pero que sempre acaben posant espanya per sobre de catalunya. Son aquells que volen ser bilingues i sempre parlen en castella o el castella es prioritaria. Son aquells amb un odi a tots els que nomes ens sentim legitimament catalans perque ells viuen d'