Publicitat
Societat · 28 d'Agost de 2012. 08:29h.

Els usuaris de Ferrocarrils no podran delatar captaires

Una campanya a internet havia recollit més de 53.000 adhesions contra la iniciativa

Els usuaris de Ferrocarrils no podran delatar captaires

Imatge de l'aplicació

Ferrocarrils de la Generalitat ha eliminat de la seva aplicació per a mòbil la possibilitat d'alertar de la presència d'indigents i venda ambulant als seus trens.

Fa tres setmanes es va crear una web per demanar a FGC que retirés l'aplicació per a mòbil que permetia als passatgers denunciar la presència d'indigents i músics ambulants als seus trens. L'aplicació permetia, fins i tot, classificar en la denúncia el "tipus de captaire" de què es tractava. La campanya havia recollit més de 53.000 adhesions contra la iniciativa.

Fonts de la companyia han assegurat que la retirada de la icona és fruit d'ajustos per millorar l'aplicació que es va crear a principis de juliol. Des de llavors, els usuaris podien alertar també de la presència de música ambulant, de gent fumant, de grafiters o d'actes incívics als combois.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#3 Josep Pages Canaleta Cardedeu, Cardedeu, 28/08/2012 - 10:58

JO Faix la Denincia per aqui i publicament , Faix una Denincia contra RENFE ESAÑOLA Per no netajar les estacions de TREN . Moles fam fastic tambe ala Generalitat que tampoc fa res al respecta he

#2 Kropotkin, Vic, 28/08/2012 - 10:11

¿Se podra delatar a los no adictos al régimen o a los que no hablen catalán? Seria interesante para lso proyectos de limpieza étnica catalanista...

#1 María Jesús, Barcelona, 28/08/2012 - 09:11

Lo que me extraña es que nadie haya hecho una aplicación móvil para denunciar a aquellas circunstancias en las que ves un negocio con rótulos en castellano, trabajadores públicos que hablan castellano, etc... ¡con el apego que se tiene a la delación en Cataluña y su capacidad innovadora!

#1.1 si, bcn, 28/08/2012 - 09:31

També estaria bé una aplicació per quan veus idiotes com tu poder enviar-los a l'escola.

#1.2 pepe, andorra, 28/08/2012 - 12:15

el insulto como argumento, q gran sapiencia la de la intelectualidad ultra catalanista. Y lo de la delacion no es nuevo, ya se chivaron los ultras catalanistas durante los sucesos de mayo del 37 a los asesinos comunistas de la nkvd. Nada nuevo bajo el sol.