Publicitat
Societat · 17 de Setembre de 2012. 21:26h.

Els vaguistes demanen "comprensió" als usuaris del Metro

CCOO lamenta que "es conegui el sou del Rei, del president o de l'alcalde i no el dels directius del Metro"

Els vaguistes demanen "comprensió" als usuaris del Metro

Ignacio Pérez, durant l'entrevista

El secretari de la secció sindical de Metro de CCOO, Ignacio Pérez, ha demanat avui "la solidaritat i la comprensió" dels usuaris dels transports públics per la vaga, que segons ell ha tingut una participació de "més del 97%" dels treballadors del Metro, i considerant que el 3% restant era personal eventual contractat per a l'estiu.
 
Sobre l'afectació de la vaga, que s'ha tancat amb nombrosos retards, Pérez ha comentat que "desgraciadament, quan exercim el dret a vaga, reconegut a la Constitució per a tots els espanyols, som conscients que afectem a una població que no té culpa d'aquesta crisi, però d'aquesta crisi en general", ha assegurat.

"Avui ens afecta a nosaltres i demà li pot afectar qualsevol treballador", així que "si les empreses més o menys organitzades no ens defensem, què farà el petit comerç?", s'ha preguntat.
 
En un to més crític, el portaveu sindical ha lamentat que "se saben els sous del Rei, del president o de l'alcalde, però no els dels directius del Metro, que no es fan públics", i ha criticat que amb TMB es va negociar al febrer una congelació salarial de dos anys per als treballadors del Metro i, cinc mesos després, "tots els directius van cobrar els seus objectius, per a cinc dies més tard anunciar-nos descomptes en les nostres nòmines".

Pérez ha dit que un treballador del Metro cobra una mitjana d'entre "1.500 i 1.600 euros", xifra que es rebaixa als 1.300 si acaba de començar.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 ciutada, cerdanyola, 18/09/2012 - 22:56

mare meva, al a l'aturat li dic que el primer que hauria de fer és anar a les manifestacions i lluitar per la classe obrera i per un treball digne i no criticar als qui lluiten pel seu lloc de treball. 1300€ hauria de ser el sou de tots ya que la vida cada vegada es més cara. Abaixat tu el salari.

#2 Lluís, Reus, 18/09/2012 - 12:50

Ja voldria jo cobrar 1.300 €, i això que no seria la meva primera feina! Quins collons que tenen!

#1 33, Catalunya, 18/09/2012 - 08:08

Pérez, tenia molta barra, una cara molt gran. Per que no aneu a defensar als aturats? Tots sou una colla de babaus ja que anireu a veure els futbolistes que aquests cobren una imbecilitat per donar cops de pilota al peu i els hi demanareu autògrafs com a bojos.
Teniu molta cara!!!