Societat · 20 d'Octubre de 2009. 13:37h.

Empresaris independentistes

El Cercle Català de Negocis neix com a patronal sobiranista

El president del Cercle Català de Negocis, Ramon Carner, ha manifestat en un vídeo penjat a youtube que "Catalunya no tindrà líders empresarials sense Estat propi". "Quin lideratge pot sorgir d'un país que no depèn d'ell mateix", s'ha preguntat, a més d'afirmar que "el treball dels empresaris catalans només serveix per a mantenir persones d'un país que no és el nostre".

"Ens pot passar com aquests pobles que només tenen cultura de treball i no tenen cultura de poder, i veuen com el seu treball és espoliat, els seus mèrits usurpats i el seu honor menystingut", ha alertat, a més de considerar que "cada generació té el dret de revisar el marc legal i institucional que ha heretat". "La independència l'assoliran els empresaris de demà", ha mantingut.

També ha manifestat que "volem ajudar als nostre polítics a que se'n surtin d'aquest desgavell en el que estan immersos". "Estem formant una classe d'empresaris que en el futur donaran suport als polítics que vulguin l'Estat propi, l'únic model possible perquè Catalunya sigui rica i plena en un món globalitzat", ha sentenciat.

Un moment de l'acte
Publicitat
Publicitat

48 Comentaris

Publicitat
#48 Anna A., Barcelona, 21/10/2009 - 13:15

No, Rodrigo. La majoria dels catalans triem el millor de tots dos productes. És qüestió de gust. No hi ha pernil com el de Jabugo, per molt que ens insultin a Esp. De tota manera, t'agraeixo el to raonable que has emprat per defensar la teva opinió.

#47 Fran, Llinars, 21/10/2009 - 12:56

Els qui 1 dia son d la Plataforma,altre dia a Nuria,altre dia son Reagrupament,altre dia fan lo d´Arenys,etc...sempre son els mateixos amb diferents noms,si no,no s´enten q mai surtin guanyadors amb majoria.Emprese q tanquen=pujar al tren d la subvencio.

#46 rodrigo, barbensciutatsensellei, 21/10/2009 - 12:53

que ayuden a la gente de mi pais,tu no?...
Ante dos productos iguales a precios parecidos,tu que eliges el de tu pais o el del mio? ....el tuyo,verdad? pues yo tengo el mismo derecho que tu, y eso no es boicot es libertad de eleccion.

#45 rodrigo, barbensciutatsensellei, 21/10/2009 - 12:50

para lo que te interesa y no serlo para lo que no, La independencia de cataluña sin duda es factible, pero tambien es obvio que todas las consecuencias no seran positivas,Esta es una de ellas. Yo prefiero gastar mi dinero en productos que ayuden.....

#44 rodrigo, barbensciutatsensellei, 21/10/2009 - 12:47

ademas ,J.J, yo no promuevo ningun boicot, simplemente demuestro la falta de criterio, independentista, que tienen algunos.A mi me parece totalmente legitima la opcion independentista,pero con coherencia, no puedes querer ser independiente para ...