Publicitat
Societat · 22 d'Abril de 2014. 15:44h.

En auxili de Neus Munté

Homs ajuda la consellera davant una pregunta sobre immigració

El conseller de Presidència, Francesc Homs, ha sortit en auxili de la consellera de Benestar i Família, Neus Munté, davant d'una pregunta del director d'e-notícies, Xavier Rius, en referència al nou pla d'immigració, el cinquè des del 1993, que té com un dels eixos bàsics la incorporació de la immigració a l'anomenada transició nacional.

A Munté se li ha recordat que Paco Candel, autor d'Els altres catalans, negava que la immigració reforci la identitat nacional. Munté, que ha afirmat haver llegit Candel, ha replicat que "considero que sí. En tot cas és la seva valoració i la seva interpretació al respecte. Una pregunta una mica peculiar, però vaja…".

Xavier Rius ha llegit tot seguit la cita de Candel "com si no existís el perill que l'augment a gran escala de la immigració arribés al paroxisme i s'empassés la regió". En aquest punt, Homs ha intervingut per replicar que "jo ja sé que li agradaria que això fos una mena de debat. Fa molt bé documentant-se i té tot el dret a preguntar el que cregui convenient, però situem-ho en el context d'aquesta trobada que és una roda de premsa on vostès fan preguntes i nosaltres intentem contestar-les".
 

Neus Munté, durant la roda de premsa
Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#6 vall, montcada, 23/04/2014 - 12:26

no hi ha res mes antisoberanista que els extrangers puguin votar en un tema com aquest

#5 julian, bcn, 22/04/2014 - 21:39

Sr Rius, estic amb vozté. Deixar votar el nostre futur als sesnse papers , és un frau i una estafa al nostre esforç per construir el futur d' aquest païs

#4 Enolagay, Sherwood Forest, 22/04/2014 - 19:21

Vaya nivelon que gastan estos dos, al final con la tonteria no han contestado al Sr. Rius
Enhorabona Sr. Rius m'encatan les seves preguntes a les rodes de prensa

#3 figaro, barcelona, 22/04/2014 - 16:49

Pero ¿qué esperabas Riu de esta pobre ignorante ? Es un producto de la inmersión lingüística. Es un adorno; no tienes más cerebro, como le ocurre a otros muchos consejeros

#2 JOAN JOANET, VLL, 22/04/2014 - 16:48

Per molt que ho dissimuleu feu cara de pomes agres permanentment. Suposo que és fruit de les enquestes.