Societat · 26 de Març de 2013. 16:04h.

En desgreuge de Llanos de Luna

D'Espanya i catalans es mobilitza a favor de la delegada del Govern a Catalunya

En desgreuge de Llanos de Luna

Membres D'Espanya i catalans, amb Llanos de Luna

L'organització D'Espanya i catalans ha organitzat per aquest dimecres una xerrada-col·loqui a Girona, tot coincidint amb el debat que es fa aquest dimarts a l'Ajuntament de Girona per declarar la delegada del Govern, María de los Llanos de Luna, persona non grata, a instàncies de la CUP.

L'entitat que presideix Manel Parra ha anunciat que assistirà "al ple extraordinari" del consistori gironí. "Cal dir que aquesta moció es duu a ple per la gran tasca i en positiu que esta fent d’ençà que és delegada; per tant seria incomprensible comptés amb el suport de l'equip de govern (CiU)", segons aquest moviment.

"Potser no podrem impedir que l’aprovin, però volem assistir al ple amb la voluntat clara d’expressar el nostre rebuig a aquestes pràctiques inquisitorials que venen acompanyades els últims dies per altres actes del tot reprovables com les amenaces a la regidora i portaveu del grup del PSC, na Pia Bosch, i els continuats atacs a la seu de Ciutadans a Girona", ha indicat D'Espanya i catalans.

El moviment liderat per Parra ha afegit que "nosaltres també defensem la legalitat i demanem el compliment de la llei". En aquest sentit, ha titllat de "nova escomesa separatista" la moció que debatrà l'Ajuntament de Girona sobre Llanos de Luna.

Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#18 joseph azanméné ngabgué, sabedell, 28/03/2013 - 18:02

Lamentablement, una minoría de radicals, més ben dita, d'extrem Esquerra i MARCISTA ha començat a governar en la nostre noble Catalunya. Els extremistas de CUP profiten de la debilitat del pitjor president de la nostra amable Catalunya Espanyola per imposar el seu marcisme del anys 1930.

#11 -emilio, a, 27/03/2013 - 10:10

La foto no tiene desperdicio, me recuerda al elenco de La Escopeta Nacional, de Berlanga. Y la Campos de Luna es clavada a al personaje de Chus (Amparo Soler Leal) con la escopeta y el parche en el ojo. Me troncho de la risa.

#10 D'espanya i immigrants, Lleida, 26/03/2013 - 23:44

He vist sectes amb més bona pinta que aquets personatges, per dir-ho finament, de la foto. Per sort són 4 frikis i nostàlgics del franquisme, fauna en perill d'extinció a Catalunya, la natura és sabia i farà la seva feina.

#9 PEPE, VULCANO, 26/03/2013 - 23:19

BONICA MOSTRA DE LA CULTURA ESPANYOLA... UNA CHIRIGOTA TÍPICA DE CADIS.

#8 Pere, Bcn, 26/03/2013 - 22:29

Aquests són els frikys que, amb l'ajuda de C's i Falange, amb prou feienes van omplir Pl Catalunya el 12-O??