Publicitat
Societat · 27 de Maig de 2015. 12:07h.

En llibertat amb càrrecs després de quatre robatoris a benzineres

Utilitzaven armes blanques i tapaboques per ocultar la identitat

Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Martorell i de la Divisió d’Investigació Criminal adscrits a l’Àrea d’Investigació Criminal de Tarragona van detenir, el 15 de maig passat, tres persones amb edats compreses entre els 37 i els 40 anys, nacionalitat espanyola i veïns de Piera, com a presumptes autors de quatre robatoris amb intimidació en benzineres de Martorell, Valls i Vila-rodona.
 
El primer dels robatoris es va produir l’1 de maig passat. Pels volts de les 08.30 hores un home va entrar en una benzinera del terme municipal de Martorell mentre esgrimia una arma blanca i, després d’intimidar la treballadora, va sostreure 375 euros i va marxar.
 
Un dia després, es van produir dos assalts més en dues benzineres de Valls, un al migdia i un altre al vespre. L’autor dels fets era un home amb trets característics similars al que havia comès el primer robatori: en aquesta ocasió també va esgrimir una arma blanca i ocultava la seva identitat amb un tapaboques i una gorra En total es va endur uns 500 euros.
 
L’últim dels robatoris va tenir lloc en una benzinera de Vila-rodona el 6 de maig passat. La mateixa persona, que duia la mateixa roba amb l’objectiu de no ser descobert, va intimidar la treballadora de la benzinera i va aconseguir endur-se 415 euros.
 
Les gestions dutes a terme per part dels investigadors van permetre identificar l’autor material dels fets, un home de 37 i veí de Piera. Un cop identificat, els policies de Martorell el van detenir el 15 de maig passat quan circulava en un vehicle en companyia de dues persones, que també van quedar detingudes ja que estaven involucrades en el primer atracament. Per la seva part, els investigadors de Tarragona van relacionar l’autor material dels fets amb els tres robatoris comesos al Camp de Tarragona.
 
Un cop detingut, els agents van fer una entrada i escorcoll al domicili de l’autor material dels fets i hi van localitzar la roba amb la que havia comès els robatoris. Després de declarar en seu judicial, el jutge va decretar la llibertat amb càrrecs de tots tres.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Juan Carlos, Esplugues City, 27/05/2015 - 14:39

el paradís dels delinquents.... i cada dia en venen més...aixó és xauxa

#1 marnulo, REus, 27/05/2015 - 12:31

Ahora a volver a delinquir.