Publicitat
Societat · 2 de Setembre de 2014. 09:52h.

En llibertat un lladre amb dotze antecedents

Dos detinguts per cinc robatoris a pisos de Barcelona durant les vacances

Mossos d'Esquadra de la comissaria d'Horta-Guinardó han detingut dos homes, de 33 i 27 anys i nacionalitat macedònia i albanesa respectivament, com a presumptes autors de cinc robatoris amb força a pisos de Barcelona.

Els fets es remunten al passat dilluns, 25 d'agost, quan una patrulla de seguretat ciutadana de la comissaria d'Horta-Guinardó va veure com tres homes, en veure els agents, intentaven fugir, dos en un vehicle i el tercer a peu. Minuts després, els dos homes aturaven el vehicle i accedien a una porteria, moment en què els agents els van aturar.

Un cop identificats, la patrulla va escorcollar el vehicle on va localitzar joies, aparells electrònics, monedes de col·leccionista i eines susceptibles de ser utilitzades per cometre robatoris com són una pota de cabra, tornavisos, claus angleses o lots. A més, entre els objectes també van trobar documentació del tercer home que havia aconseguit fugir.

A partir d'aquesta actuació i dels objectes recuperats, la Unitat d'Investigació va poder relacionar els detinguts amb cinc robatoris amb força, tres en un mateix immoble del districte de l'Eixample i altres dos, també de la mateixa escala, del districte de Gràcia, comesos entre el 22 i el 25 d'agost.

En tots els casos, els lladres van aprofitar que els propietaris dels immobles es trobaven de vacances per accedir-hi per la força, motiu pel qual els titulars dels domicilis desconeixien que havien estat objecte del robatori. En aquest sentit, els investigadors van poder retornar als seus propietaris gran part dels objectes intervinguts als detinguts. A més, van sol·licitar al jutjat una ordre de detenció per al tercer membre del grup.

La investigació continua oberta ja que no es descarta que els detinguts es puguin relacionar amb més robatoris i, a més, encara resta per detenir el tercer membre d'aquest grup, un home de 34 anys i nacionalitat italiana.

Un dels detinguts, l'home de 33 anys i de nacionalitat macedònia, té 12 antecedents, la majoria dels quals per robatoris amb força. Els dos detinguts, després de passar a disposició judicial, van quedar en llibertat amb càrrecs.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#6 m, bcn, 04/09/2014 - 14:12

la veritat és que és més productiu anar a robar que aixecar-se d´hora i anar a treballar. Pensava que "crim i càstig" de F. Dostoievski era real i que efectivament, tot acte delictiu tenia una penalització però no, Serà qüestió de plantejar-s´ho. Sempre passa el mateix amb aquests delinqüents.

#5 charlie gordon, País de la Piruleta (lliure), 03/09/2014 - 18:19

Tants de lladres n'hi ha que estan en llibertat amb tants de delictes!

#4 Ni jutges ni delinqüents extrangers,repatriació ja, Lleida, 02/09/2014 - 14:45

Com sempre els jutges corruptes immigrants espanyols deixen en llibertat els delinqüents extrangers, ja siguin espanyols o macedonis, tot sigui per seguir embrutant i colonitzant Catalunya amb tota la xusma inadaptada i delinqüent possible. Deportació immediata del jutge corrupte i dels criminals!

#3 CUPero, islam-lenin-world, 02/09/2014 - 13:38

LA MALEÏDA SOCIETAT CAPITALISTA no ha deixat més remei a aquests pobres albano-kosovars que dedicar-se a expropiar béns de gent més rica, és una re-distribució de riquesa, tal vegada una mica "forçada", però èticament i moral no reprobable! fins que no canviem la societat, això no es pot aturar!!!

#3.1 joan, sabadell, 02/09/2014 - 14:40

Tha faltat allo de visca catalunya islamica i leninista.. jajaja pobret no en sap mes.

#3.2 CUPero, islam-lenin-world, 02/09/2014 - 16:07

VISCA CATALUNYA LLIURE, ATEA, ISLÀMICA i MARXISTA-LENINISTA !

#1 Que maca que és la multiculturalitat, En el país de les maravelles i de Yupppi, 02/09/2014 - 10:29

12 antecedens!!!!! Y el segeuixen deixant en llibertat. A hores d'ara ja deu tenir el 13é antecedent. Es increïble la merda de lleis i de jutges que tenim a aquest país. I a alguns d'ells els preocupa mes redactar constitucions de països ficticis que no pas ficar indesitjables a la garjola

#1.1 Josep-Maria, Barcelona, 02/09/2014 - 11:57

Sí, home, sí; ja de passada no deixis de culpar d'aquest problema els independentistes. Segurament, que els lladregots tinguin un tracte tan considerat només passa a Catalunya.
I, ja posat, podries dir que el catalanisme és el responsable de l'ebola, de l'atur, de l'anorèxia, del canvi climàtic...

#1.2 Zeezoo, Vic, 02/09/2014 - 13:09

Que trista és la ignorància!!! Qui fa les lleis que aquests Jutges han d'aplicar tan si els agraden com si no, és el PARLAMENT ESPANYOL!!! I aquest parlament i aquesta llei que no deixa "ficar" indesitjables a la garjola, no són gens fictics (sic)...