Publicitat
Societat · 23 de Juny de 2022. 14:56h.

En mans de Patrícia Gomà

Els pares de l'escola Mary Ward es reuneixen amb la número dos d'Educació

En mans de Patrícia Gomà

Els pares de l'escola Mary Ward continuen amb protestes i negociacions amb el Departament d'Educació, després de l'anunci inesperat, d'un dia per l'altre i a una setmana d'acabar el curs, del tancament de l'escola de manera definitiva.

Ara, estan en mans de Patrícia Gomà, secretària general d'Educació, amb qui van mantenir una reunió aquests dimarts, que juntament amb Ramon Montes, director general de Centres Concertats, van verbalitzar el seu compromís de proporcionar l'actualització de les places disponibles a les escoles i d'obrir les línies preaprovades a les escoles concertades, segons explica l'AMPA.

Tanmateix, un dia més tard, una nova comunicació no esmentava aquests compromisos que s'havien acordat dimarts, en aquesta reunió que els pares van mantenir amb la número dos d'Educació.

La negociació està de nou pendent de Patrícia Gomà. L'actualment secretària general d'Educació compta una sèrie de càrrecs en la vida pública en els darrers anys. El 2012 es va convertir en presidenta de la Federació de Barcelona d'ERC. Posteriorment, va estar al Departament de Justícia primer com a secretària de Relacions amb l'Administració de la Justícia -on va protagonitzar unes polèmiques declaracions en exigir "un nivell de productivitat mínim" als jutges en considerar que s'han "adaptat a treballar menys"- i posteriorment es va convertir secretaria general de Justícia.

Les famílies continuen exigint una solució, ja que gairebé 300 alumnes es veuen obligats a buscar un nou centre on començar l'escolarització dels seus fills al setembre. Consideren que "la manera com s'està desenvolupant el procés de tancament ens ha privat del nostre dret d'elecció".

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 La Carbo Cated, El Prat de Llobregat, 23/06/2022 - 18:59

Pues papas, mamas, yayos, yayis y titos y titas del alumnad: pues como a los docentes de la pública se les ha privado el derecho a la negociación colectiva e imponer unilateralmente decisiones para nada consensuadas.