Publicitat
Societat · 12 d'Agost de 2015. 17:36h.

En marxa la reurbanització del restaurant La Pèrgola

L’Ajuntament de Barcelona convertirà la finca en un espai d’ús ciutadà de més de 1.700 m2

En marxa la reurbanització del restaurant La Pèrgola

Imatge de l'enderrocament del restaurant La Pèrgola. Foto: Aj. Barcelona

L’Ajuntament de Barcelona, a través de Barcelona Infraestructures Municipals, ha començat a executar la reurbanització de l’espai resultant de l’enderroc de l’antic restaurant-cafeteria La Pèrgola, que limita amb un dels pavellons de la Fira de Barcelona, al costat de Casa Ramona (Caixa Fòrum) i davant de la Font Màgica de Montjuïc.

L’actuació permetrà convertir la finca en un espai d’ús ciutadà de 1.706,64m2 i comptarà amb una zona d’estada amb llocs per seure, paviment de sauló i tot-ú, segons ha informat el consistori a través d’una nota de premsa.

Barcelona Infraestructures plantarà també un arbrat que obrirà les visuals a la façana modernista de Casa Ramona i a l’element escultòric “Pèrgola-arbre” de l’Arata Isozaqui.

L’edifici de La Pèrgola es va enderrocar el novembre de l’any passat perquè estava en desús i força deteriorat. La finca –una parcel·la de propietat municipal qualificada de 7c– va quedar tancada amb una xarxa metàl·lica, fins que el passat 30 de juliol van començar els treballs d’urbanització.

El pressupost de licitació és de 313.428,19€ (IVA inclòs) i està previst que acabin a finals de setembre, just abans de les festes de la Mercè.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat