Publicitat
Societat · 13 de Maig de 2010. 20:22h.

En nom de la infanta Cristina

El portaveu de les JERC demostra que la podia haver suplantat per votar per la Diagonal

En nom de la infanta Cristina

Coca, en una imatge d'arxiu

El portaveu de les JERC, Gerard Coca, ha assegurat que "hauria pogut votar com si fos la infanta Cristina", en el referèndum sobre la Diagonal. El líder juvenil republicà ha explicat en el seu bloc com ho hauria pogut fer. "Pot semblar una broma, però tristament és cert. Amb 10 minuts de Google n’he tingut prou per trobar les dades necessàries: número de DNI i data de naixement", ha dit.

"No tenia la intenció de suplantar la identitat de ningú i per tant ni tan sols he fet servir un mòbil autèntic per rebre el codi de seguretat que m’hauria permès accedir al punt en que pots escollir entre les alternatives A, B o C, però ha sigut suficient per comprovar que si ho hagués desitjat hauria pogut emetre un vot fraudulent en la consulta de la Diagonal, i la persona en qüestió, en aquest cas de sang blava, no n’hauria estat conscient a no ser que hagués decidit anar a votar", ha assegurat.

Coca ha manifestat que "PSC i ICV han transformat una bona idea, consultar als ciutadans sobre aspectes importants de la ciutat (per cert a proposta d’Esquerra) en una pantomima, amb el conseqüent mal que estan fent a la idea de participació i aprofundiment democràtic", i ha afegit que "el que he fet jo en aquesta petita comprovació mai hauria estat possible en cap de les consultes sobiranistes, ni tan sols en les fetes en alguns dels municipis més petits del Principat. Però això no ha estat així pel fet de ser o no independentistes, sinó simplement pel fet de respectar profundament els processos democràtics".
.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 sulfuro sulfuro, Barcelona, 14/05/2010 - 11:25

El Plan Diagonal es una chapuza
La consulta es una chapuza
Estamos hartosde que se intente manipularnos y se derroche un dinero que tan necesario es para otras cosas.
Tras lo que está pasando Hereu debería dimitir, pero este verbo no existe para
su clase

#5 eusebio, sant antoni de vilamajor, 14/05/2010 - 10:44

seria mucho pedir a estos incivicos que van ensuciandonos el pueblo con pintura azul y proclamas independentistas firmadas por JERC que dejen de hacerlo, y a los que les dan las subvenciones publicas que dejen de hacerlo, por favor!

#4 trinxerarire, bcn, 14/05/2010 - 10:04

a veure tros de quòniam! ICV, PSC o ERC?¿? en serio no sou el mateix partit? a la cua de l'atur botiflers!! bananeros!! mesetaris!

#3 francesc, Badalona, 14/05/2010 - 08:45

vaya (bcn): Jo no sé perquè us fa tanta por que votin els menors d'edat. No són pas tontos. Segurament hi ha més casos de vots manipilats de la 3era edat que no pas joves. Però els conservadors no voleu el vot jove perquè pot ser més transgressor.

#2 vaya, bcn, 14/05/2010 - 07:46

Los menores de edad y la monarquía NO votan,

Si se abre la manga a los menores de edad, (para eso de abultar los participantes) a partir de ahí, puede pasar lo que quieras.

Cosas de la manipulación. Las cosas mal hechas mal acaban