Publicitat
Societat · 14 de Juny de 2017. 20:11h.

Encara més xafogor

La Generalitat alerta sobre temperatures extremes fins divendres

Encara més xafogor

Alerta per onada de calor

Protecció Civil ha activat aquest migdia l’Alerta del Pla de Protecció Civil PROCICAT per Onada de Calor davant la previsió del Servei Meteorològic de Catalunya (SMC) de l’inici d’un episodi de temperatures extremes avui que pot allargar-se fins divendres. A més, seguint el seu protocol intern i d’acord amb aquest avís, l’Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT) ha posat en fase 2 d’alerta el Pla d’actuació per prevenir els efectes de les possibles onades de calor sobre la salut (POCS).

Hi ha possibilitat de que se superi el llindar de temperatures extremes per aquesta època de l’any a gairebé tot Catalunya. Demà dijous les comarques del litoral i prelitoral deixaran d'estar afectades per aquesta situació de temperatures extremes i divendres només romandran afectades les comarques de Lleida,a més d’Anoia, Bages, Priorat, Ribera d'Ebre i Terra Alta.

A Valls (Alt Camp), el percentil 98 de calor està situat en 36,3 graus; a Colera (Alt Empordà) en 35,9; a la Seu d’Urgell (Alt Urgell) en 36,6; a Igualada (Anoia) en 38 graus; a Cervelló (Baix Llobregat), en 36,8 graus, i a Lleida (Segrià), en 38,1 graus.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#1 Kropotkin, Vic, 14/06/2017 - 20:59

Que susto, por un momento pensaba que era la Forcadell entrando en el Parlament dispuesta a darlo todo.... Jua, jua, jua,...

#1.1 Tyci, Barna, 15/06/2017 - 00:48

Eres un cachondo, ja,ja,ja