Publicitat
Societat · 19 de Juliol de 2021. 12:05h.

Enderroquen un monòlit franquista al Baix Empordà

'Acció per la Independència' anuncia un nou sabotatge

Enderroquen un monòlit franquista al Baix Empordà

'Acció per la Independència' ha anunciat un nou sabotatge. L'organització ha enderrocat aquesta nit un monòlit franquista situat a Albons (Baix Empordà). El monòlit homenatjava als caiguts "Por Dios y por la Patria" i contenia l'emblema de la 'Hermandad de Cautivos por España', relacionada amb la Falange.

"Anunciem un nou sabotatge de la campanya d'eliminació de simbologia franquista i d'ocupació: un monòlit situat a Albons (Baix Empordà) en homenatge als seus caiguts "Por Dios y por la Patria", amb l'emblema de la 'Hermandad de Cautivos por España', relacionada amb la Falange.", ha estat el missatge 'd'Acció per la Independència' aquest matí a Twitter.

Es tracta d'un nou sabotatge de l'organització dins de la "campanya d'eliminació de simbologia franquista i d'ocupació". Ahir 'Acció per la Independència' va sabotejar la cripta de Montserrat dedicada als requetés, unitat militar que va lluitar en el bàndol franquista durant la Guerra Civil. "Combatem l'ocupant, visca la Terra lliure!", ha manifestat l'organització a través de Twitter.

Publicitat
Publicitat

26 Comentaris

Publicitat
#24 Carlos Gomez, murenu de la serra, 19/08/2021 - 15:29

46 anys despres d´haver mort placidamente al llit i un cop confirmat prudentment que el Vigia de Occidente nomes tenia bitllet d´anada els rumbosos Schutzstaffel grocs han decidit que ja ha arrivat el moment d´iniciar la definitiva Blitzkrieg catalana contra la dictadura.

85 anys han trigat en esmolar les eines. Y embolica que hace fuerte

#23 antonio, barcelona, 21/07/2021 - 13:07

realment no hi res mes faixista que els grups antifeixistes

#22 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 19/07/2021 - 22:42

El grupo este debería llamarse "Acció per Esborrar el Rastre dels Nostres Avis"

#21 Pepe, Andorra, 19/07/2021 - 19:22

En un alarde de coherencia intelectual, ahora quemaran los símbolos del carlismo, los de Felipe V y los de Felipe III y por supuesto, derribar todo símbolo de la opresión romana como en Tarragona.El problema es q al sentirse impunes y protegidos, esto cada vez irá a más. Cuando alguien responda, se amplificara al maximo y se esconderan antecedentes

#20 Catanyol, Palafrugell, 19/07/2021 - 15:41

Ja que esteu "on fire"... podrieu passar a destrossar el monolit de Companys al fossar de Santa Eulalia ??
Es para un amigo.