Societat · 5 de Maig de 2020. 09:29h.

“Enorme malestar” als Mossos

Critiquen que el Govern els deixés sense paga extra

“Enorme malestar” als Mossos

Els Mossos d’Esquadra, en una carta signada pel comissari Eduard Sallent, admeten un “enorme malestar” amb el Govern arran de la crisi del coronavirus. Els agents critiquen que no els hi faci test i que els hagin deixat fora de la paga extra per a serveis d’emergència.

El cos policial denuncia que la falta de tests provoca que “més d’un miler de mossos són a casa sense poder saber si han superat la malaltia, amb la incertesa de si poden contagiar les seves famílies i sense poder retornar a la feina”. Per a la Prefectura, aquesta constitueix la principal preocupació i reivindicació en aquests moments”, remarquen.

També lamenten que “en aquest context, l’anunci del dia 30 d’abril del Govern d’una gratificació per a diferents cossos d’emergències que excloïa els Mossos va generar un enorme malestar en els professionals que la integren. La proposta es va rebre com un menyspreu a la feina feta i al compromís dels seus professionals”.

“El dia 2 de maig, el president de la Generalitat es va comprometre a revisar aquests criteris per incloure-hi els Mossos d’Esquadra. Sobre aquesta qüestió hi ha hagut un debat al voltant de la idoneïtat de la mesura i el seu abast en el marc del que és un servei públic”, indiquen.

“Més enllà de qualsevol consideració, cal traslladar que, si es vol fer un reconeixement als cossos d’emergència, cal tenir en consideració la tasca que han desenvolupat els Mossos. I això no per una qüestio retributiva sinó únicament per una qüestió de reconeixement”, consideren.
 

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 j a miro, castelldefels, 05/05/2020 - 20:31

NO HI HA DRET, NO S´HO MEREIXEN AQUESTS HOMES QUE SE SACIFICAN ,AQUEST TRACTE INHUMA QE REBEN, JA N´HI HA PROU.

#5 no soy nadie, barcelona, 05/05/2020 - 10:44

lamento mezclar churras con meninas, pero... ¿no os dieron una medallita por vuestra gran gestión en los atentados de julio del 17? ¡Pues ala, p´alante!

#4 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 05/05/2020 - 10:42

El gran pelotazo del ministrIlla de Igeta y sus amiguetes:
https://www.elespanol.com/reportajes/20200505/sedes-cutres-grandes-pelotazos-mascarillas-todas-cataluna/487452455_0.amp.html?__twitter_impression=true

#3 LAS COSAS CLARITAS, RECAUDACIÓN PÚBLICA HUNDIDA, 05/05/2020 - 10:39

PUES ME PARECE MUY BIEN!

Habría que dar una paga doble (o incluso triple) a médicos y enfermeras, más específicamente a los que han estado en las UCIs
Los Mossos cobran casi 3.000 euros al entrar y luego de media 5.000 (brutos, a 12 meses), me parece suficiente
Y habría que BAJAR el sueldo de Marzo a Junio de Maestros, puesto que la recaudaci

#2 Lula, Bcn, 05/05/2020 - 10:32

Pero sus sueldos políticos bien subiditos, el impuestos sucesiones, donaciones, tramo irpf....y luego a pedir más pasta al estado...porque no os miráis en un espejo de una vez???