Publicitat
Societat · 21 de Novembre de 2020. 19:16h.

Enric Juliana rectifica

De l'editorial sobre 'La dignitat de Catalunya' a la "pèrdua de prestigi" de les institucions catalanes

Enric Juliana rectifica

El periodista de La Vanguardia Enric Juliana ha afirmat que les eleccions del proper 14-F han provocat "por a perdre" així com una "por a una perillosa pèrdua de prestigi" entre sectors polítics a conseqüència de la pèssima gestió política". "Hi ha tremolor de cames en sectors polítics de Catalunya davant les eleccions previstes pel 14-F" ha apuntat en un article publicat aquest dissabte a La Vanguardia.

"Els que fa dos anys es proposaven ni més ni menys que modificar les fronteres interiors de la Unió Europea, estan tenint serioses dificultats per demostrar solvència en aquests moments difícils. Hi ha por de perdre" ha indicat Juliana en l'escrit titulat "Tremolor de cames a Catalunya".

L'escrit de Juliana a La Vanguardia, que destaca que "una gran majoria de catalans esperaven més del Govern de la Generalitat" contrasta amb l'editorial conjunt que La Vanguardia i 11 diaris catalans més van dur a terme en defensa de l'Estatut, alimentant les expectatives dels ciutadans abans de la sentència del Tribunal Constitucional, que va acabar retallant part del text aprovat.

La premsa catalana, en una iniciativa inèdita, va sortir en defensa de l'Estatut mitjançant un editorial conjunt titulat "La dignitat de Catalunya" que es va publicar el novembre de 2009. Dotze capçaleres van publicar aleshores l'editorial: La Vanguardia, El Periódico de Catalunya, Avui, El Punt, Segre, Diari de Tarragona, La Mañana, Diari de Girona, Regió 7, El 9 Nou, Diari de Sabadell i Diari de Terrassa.

Juliana, en canvi, fa referència en l'article d'aquest dissabte al "globus sonda que va ser llançat ahir per la portaveu de Govern, Meritxell Budó, de Junts per Catalunya, possiblement la formació política avui més interessada per l'ajornament dels comicis" diu.

Publicitat
Publicitat

28 Comentaris

Publicitat
#32 Historias maravillosas, del país de la Piruleta (3), 24/11/2020 - 19:04

"Avisos prudentes de Viajeros discretos" es el título correcto de la obra. Es de autor anónimo.

#31 Historias maravillosas, del país de la Piruleta (2), 24/11/2020 - 19:02

"...la Opulencia a la Decadencia, de la Decadencia a la Miseria, y de la Miseria a la Nada. Banderas hechas Harapos ondean hoy entre los Escombros de los Edificios vacíos, de las Naves industriales en ruinas y de los Campos abandonados. Otro Recuerdo no queda del pasado Esplendor."

"Avisos prudentes de Viajeros", ed. Zukunft Verlag, PdM, 2038

#30 Historias maravillosas, del país de la Piruleta (1), 24/11/2020 - 19:00

"En aquella Región el Ejercicio de la Demagogia alcanzó su máximo Desarrollo. Los Atropellos sufridos por sus Habitantes eran atribuidos automáticamente a la Capital de la Región vecina. Mediante tan brillante Estratagema, los Dirigentes locales eludían cualquier Responsabilidad por sus Tropelías y Despropósitos. De esa manera pronto se pasó d

#30.1 Narcís de la Ceba, Sant Higini de Matafaluga, 24/11/2020 - 19:29

Curt i ras! La culpa és de Madrit!!

#29 Pere, Girona, 23/11/2020 - 09:35

Juliana sempre ha estat un llepaculs. El pobre es creu Pla, però no li arriba ni a la sola de la sabata.

#27 jose, alicante, 22/11/2020 - 18:21

Se puede ser inteligente y culto y ser un Lerdo,