Publicitat
Societat · 2 d'Agost de 2012. 19:02h.

"Ens diuen 'moros' de merda"

"No estem en contra dels gossos, estem en contra d'aquestes persones"

Alí, que interromp el Ramadà per rebre el periodista d'e-notícies al seu domicili particular, explica que "estaven els nostres fills amb les seves mares al parc com tothom" i que "ve aquesta gent a amenaçar amb els gossos". "Ens diuen moros de merda, fora d'aquí, marxeu al vostre país, putos moros", afirma.

L'home, la dona del qual es va veure embolicada en els fets, assegura que "no és el problema que nosaltres no vulguem gossos". "No estem en contra dels gossos, estem en contra d'aquestes persones", afegeix

"Nosaltres abans teníem un gos, a casa nostra, al Marroc" i es molesta quan el periodista li pregunta si, a l'Islam, aquest animal és considerat 'impur'. "Si us plau, no s'hi ha de barrejar la religió".

El marit assegura, d'altra banda, que una de les persones de l'altre bàndol "volia matar-me amb el ganivet" i que "la parella de la noia, un romanès, tenia una pistola elèctrica". "No van venir només marroquins, no, no, també hispans, espanyols, gent del barri".

"Som aquí des de fa 14 anys i no tenim problemes amb ningú", contínua però que "aquesta gentussa vol buscar problemes amb els marroquins, amb els moros de merda". En un moment donat intervé la seva dona per afirmar que "som éssers humans: tenim carn, sang" i que "només demanem justícia".

"Els meus fills tenen dret a sortir al parc com tots els nens", prossegueix." Nosaltres no som culpables de la crisi, jo he perdut dos negocis: una cafeteria gran i una perruqueria".

El matrimoni magrebí ensenya els desperfectes ocasionats presumptament per un dels gossos

La dona mostra un blau en la part superior del braç

Publicitat
Publicitat

61 Comentaris

Publicitat
#45 fueramoros, madrid, 17/11/2015 - 14:21

Iros a vuestros putos paises terroristas asquerosos, solo sabeis matar, violar, robar y oler mal, sois una raza genetico-defectuosa que no tenemos porque soportar, solo venís a robar., vivir de prestaciones y del trabajo de los europeos.

#44 benbelkacem, tudela, 04/10/2015 - 18:24

Volveos a vuestro pais, a ver que tal os va. Os sugiero que hagais una busqueda en Google por Marroqui asesina viola, y entendereis porque pasa lo que pasa..
Una cosa es la demagogia y otra la realidad. La delincuencia a aumentado a niveles de Paises del 3er mundo debido a..
Cuando el rio suena...

#44.1 sonia, madrid, 27/11/2017 - 01:03

Jajajaja, no tienes ni puta idea. Busca en Google gilipollas y saldrá tu cara, un saludo.

#41 El Cid Campeador, Hong Kong , 31/10/2014 - 12:37

??????? ???? ???????

#38 JMAP, BCN, 06/08/2012 - 11:57

Fa 2 anys faig fer un viatge a Egipte, i, uns cristians coptes en van dir que a Europa deixem entrar al enemic.
Els cristians coptes son els verdaders descendents dels antics egiptes. Els musulmans van conquerir Egipte per l'any 600 de la nostra era. (a sang i foc)

#37 Mercè, Barcelona, 03/08/2012 - 18:52

El meu vot per a PxC!
Per cert tinc un llebrer (galgo) preciós.