Publicitat
Societat · 24 de Desembre de 2015. 08:19h.

Ensenyament fomentarà la llengua anglesa al Festival de la Infància

Oferirà al seu estand activitats educatives en anglès amb jocs relacionats amb pirates i tresors

El Departament d'Ensenyament promourà la llengua anglesa durant el proper Festival de la Infància, que tindrà lloc entre el 27 de desembre i el 4 de gener de 2016 al recinte de Montjuïc. En el seu estand els més petits podran dur a terme activitats íntegrament en anglès a través de jocs de pirates sota el nom de “Jocs de pirates, troba el teu tresor”.
 
L’activitat està destinada a nens d’entre 3 i 10 anys i es fa en anglès, amb l’objectiu de promoure el coneixement de les llengües estrangeres entre els participants. El joc consistirà en què els participants faran d'ajudants d'en Peter i la Lenny i hauran de superar diverses proves. En aquestes proves caldrà buscar tresors amagats com per exemple les monedes del tresor, fer relleus i activitats grupals amb cançons i dinàmiques en grup. D’aquesta manera treballaran aspectes com l’activitat física, el treball en equip, o la música.
 
Durant cada part de l’activitat, els participants practicaran l’anglès i aprendran nou vocabulari. Al finalitzar, els infants que vulguin podran participar d’un taller per fer manualment la seva pròpia màscara pirata.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat