Publicitat
Societat · 31 de Març de 2020. 11:47h.

Enxampats in fraganti

La Guàrdia Civil deté tres persones a Vilafranca de Penedès en un cotxe robat i sense carnet

La Guàrdia Civil ha detingut els tres ocupants d'un vehicle que van intentar evadir un control de verificació de el confinament de la població a la carretera N-340, terme municipal de Vilafranca de Penedès (Barcelona). Així mateix, es va comprovar que el conductor no tenia permís de conduir i que el vehicle havia estat sostret.

Per això, als ara detinguts se'ls imputa el suposat delicte de furt d'ús de vehicle a motor, i al conductor també un altre presumpte delicte per conducció temerària i no tenir permís de conducció.

L'actuació es va dur a terme el passat dia 29 quan els agents, que estaven duent a terme un control de prevenció per a la verificació el confinament de la població, van detectar l'arribada d'un vehicle que, en advertir la seva presència, va realitzar un canvi de sentit brusc donant-se a la fuga.

Els agents que s'encarreguen de la vigilància del control van aconseguir interceptar el vehicle, que estava ocupat per tres homes de 41, 26 i 19 anys d'edat, tots ells veïns de Badalona, i als qui se'ls van confiscar diferents eines que amagaven al cotxe entre elles una destral de grans dimensions.

Així mateix, després de comprovar les dades de el vehicle, es va poder verificar que el mateix havia estat sostret aquell mateix dia. A més de les imputacions penals, els ocupants de el vehicle van ser denunciats administrativament per incomplir les mesures de confinament establertes en el Reial Decret amb motiu de l'estat d'alarma.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Sergi Sergio, Barcelona, 31/03/2020 - 14:45

La Guardia Civil siempre esta de servicio 24 horas y jamas debio abandonar sus cuarteles en Catalunya, un error tremendo.

#3 Pep, Barcino, 31/03/2020 - 13:37

¿Nacionalidad?

#2 Menjamela Grandi, Anapurna, 31/03/2020 - 12:21

¿Y los mozos dónde andaban? ¿Haciendo el paripé y marcando paquete inútilmente en algún lugar intrascendente??
¡¡ VIVA LA GUARDIA CIVIL !!!!

#1 Didac B., Barcelona, 31/03/2020 - 12:19

Tenim sort de la Guardia Civil!! Son uns veritables professionals amb una vocació de servei exemplar, i un domini de la professió excel.lent,sense ells estariem en mans d'aquells inutils i ineptes que desobeeixen les ordres de la legalitat, que tenen el drapaire a les portes de les reixes i que frisen per fer de policia-politica, la Genestapo!