Publicitat
Societat · 25 de Maig de 2009. 13:09h.

"Era un pres preventiu i m'han tractat com un penat"

El Robin Hood català diu que "van voler silenciar-me prohibint la entrada dels mitjans"

"Era un pres preventiu i m'han tractat com un penat"

Enric Duran, després de la roda de premsa

Enric Duran, el jove antisistema que es va apropiar de 492.000 euros de 39 entitats bancàries gràcies a 68 operacions de crèdit, ha assegurat després de sortir dijous passat de la presó preventiva en la que es trobava que "m'han posat al nivell d'un penat". En una roda de premsa, el Robin Hood català ha explicat que "vaig estar un dia a la Model, però després se'm va traslladar a Brians, que és una presó de penats, per evitar manifestacions a favor meu al centre de Barcelona".

Duran també ha manifestat que han aconseguit "silenciar-me durant dos mesos. Una prova de l'intent de silenciament és que els serveis penitenciaris no han deixat entrar els mitjans de comunicació i això  vulnera els drets de la llibertat d'expresió".

Sobre la seva detenció, el jove antisistema ha insistit en que "la policia va aconseguir l'ordre de detenció el 17 de març al matí. Jo estava localitzat i no se'm va entregar l'ordre de detenció i es va buscar una detenció espectacular". En aquest sentit ha remarcat que "es va voler entrar a detenir-me per fer veure que jo no em volia entregar a la justícia".

Per últim, en al·lusió al possible judici,Enric Duran ha dit que "com que hi ha molts bancs implicats pot trigar anys. Però si es fa, aquest es pot convertir en un judici contra la banca" i ha afegit que "el primer objectiu és l'absolució i el segon una condena de menys de dos anys".

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#11 nana, barcelona, 27/05/2009 - 10:59

A veure aquest Robin Hood si fa arribar els diners estafats a qui veritablement els necessita i no editant diaris que quasi ningú llegeix.

#10 E, BCN, 26/05/2009 - 01:40

Quanta enveja hi ha pel món!!!
Els que parlen contra l'Enric segur que són uns xais amb els seus jefes i no s'atreveixen a protestar per res, i quan algú ho fa l'enveja els fa criticar.
Més accions com aquesta canviarien el món
No tingueu tanta por

#9 Frustrat? si de treballar per altres, Barcelona, 25/05/2009 - 19:49

banker (Badalona), suposo que tu deus ser un dels que confia en millorar el seu nivell de vida no prosperant per ell mateix, si no esperant que altres ho facin per tu. "Cafe para todos y que hay de lo mio" no? jeje. Ets un admirador de perdedors

#8 XAVIER, BCN, 25/05/2009 - 19:06

Dons el xicot no fa mala cara; no sembla haver-ho passat massa malament. Això si, per ser un veritable Robin Hood li falten els \"leotardos\" de l\'Errol Flynn

#7 banker, Badalona, 25/05/2009 - 17:11

Quants banquers cabrejats... o gent frustrada amb la seva vida que exporta la seva desil·lusió cap a les persones que amb cos i ànima intenten canviar les coses. ànims enric!