Publicitat
Societat · 4 de Març de 2021. 22:14h.

ERC anuncia compreses de franc

"Tothom ha de tenir accés a productes d'higiene femenina"

ERC anuncia compreses de franc

El coordinador nacional d'Esquerra i candidat a presidir la Generalitat, Pere Aragonès, ha anunciat productes d'higiene femenina de franc per fer front a la "pobresa menstrual". Aragonès hi ha dit durant la conferència "Un govern al costat de la gent" que ha pronunciat a l'espai Serrahima de Barcelona.

El vicepresident en funcions ha explicat que "no hi entraré en detall, perquè aquest no és l'objectiu de la conferència, però només a tall d'exemple de tota l'ambició i vocació transformadora del govern que volem impulsar, el progrés social també passa per posar fi als efectes de l'anomenada pobresa menstrual".

El dirigent d'ERC ha afegit que "tothom ha de tenir accés a productes d'higiene femenina. I la millor manera de garantir-ho és assegurant la seva gratuïtat". "És de justícia. És d'equitat. I és importantíssim per continuar trencant les arcaiques estructures masclistes que encara imperen en molts àmbits de la nostra societat. Per mi és prioritari", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

34 Comentaris

Publicitat
#31 Naranjito, Zaragoza, 06/03/2021 - 23:22

Las abuelas oprimidas con incontinencia y las lazis pijas menstruales tienen dinero para pagarse sus compresas. Las supuestas beneficiarias de la CUP usan esponjas marinas. Pobre Bob Esponja.

#30 luis, barcelona, 05/03/2021 - 20:33

Eso es FEMINISMO puro y duro

¿Y los hombres con ESCAPES DE ORINA?
¿Y cuando uno no aguanta la CAGALERA?

A estas alturas no puede haber diferencias ni discriminaciones

Ahora en serio ... Hay para MEAR Y NO ECHAR GOTA

#29 Almorrano Gutierrez, Chez Titole, 05/03/2021 - 14:54

Ep! no hay derecho, reivindico la gratuidad de los supositorios para las almorranas i me dispongo a crear una plataforma que se llamarà "Salvem els forats del cul" que desde que fue instaurada la república de los 8 segundos los de la ceba tenemos el ojete muy sensible. Visca Catalunyeeeeee!!!!

#28 Agustino, Barcelona, 05/03/2021 - 12:15

Consecuencia de que al Mossén se le haya caído muchas veces el jabón al suelo en las duchas. Ahora quizás precise de medios de contención.

#27 Capit@n España, Purgandus populus!!, 05/03/2021 - 12:14

Si us plau, també la copa menstrual de franc a Casa Fuster....hehehehe