Societat · 30 de Març de 2012. 16:07h.

ERC condemna la violència dels "vàndals" però també la dels "mercats"

Junqueras diu que "podem aturar la reforma del PP" després de la vaga general

ERC condemna la violència dels "vàndals" però també la dels "mercats"

Junqueras, en una foto d'arxiu

El president d'Esquerra, Oriol Junqueras, ha condemnat la violència dels "vàndals" que van provocar aldarulls al centre de Barcelona, però també la "violència estructural dels mercats".

Segons el dirigent independentista, "centenars de milers de persones han fet vaga, les moltes raons que hi ha contra la reforma laboral i el sentir majoritari en contra, no mereixen el descrèdit dels vàndals, que condemnem", però "també condemnem la violència estructural que es vol aplicar sobre els treballadors per satisfer els mercats".


L'eurodiputat ha assenyalat que "podem aturar la reforma del PP, podem ser una societat sobirana que garanteixi l'estat del benestar i redueixi l'atur fins a xifres homologables als països més avançats d'Europa".

Pel que fa als pressupostos de l'Estat, Junqueras ha remarcat que "no són només una retallada econòmica, són una retallada de drets. La crisi s'està erigint com una nova excusa per incomplir els compromisos. Cap catalanista no pot avalar uns pressupostos que perpetuen l'espoli fiscal, accentuen l'espoli social i amenacen la vitalitat i dinamisme de l'economia catalana".

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#8 angel, cardedol, 02/04/2012 - 22:34

Els vàndals va ser molt fluixet, mireu a Grècia o a França amb 2 cullons. Perdoneu, peró algù ho havia de dir!!!!

#7 dalbert, barcelona, 31/03/2012 - 15:41

Aquesta ERC no sap on va. Perqué ha d'anar ERC a la manifestació del dijous? només perque la convocaban els sindicats i els partits d'esquerres? és que ERC se sent germana del altres partits d'esquerre del Parlament?. Si és així, quina poca pena de gent¡¡¡

#6 Séneca, Barcelona, 31/03/2012 - 00:34

A aquest impresentable l'haurien de detenir per exaltar la violència. ERC ha de desaparèixer del mapa, doncs no a fet més que donar problemes al llarg de l'Historia. Sempre la caguen. sempre provoquen, sempre sobren... Si la independència ha d'arribar a través de gent així anem servits.

#5 fells, bcn, 30/03/2012 - 20:36

Fa anys que ERC viu a la figuera i baixar li costa molt. Com més enfòra estiguin, molt millor.

#4 Jordi, martorell, 30/03/2012 - 19:20

Visca la equidistància! Creia que per aixó ja teniem el Pujol