Societat · 12 de Febrer de 2013. 11:00h.

ERC denuncia "700 milions" en subvencions per als toros

Oriol Junqueras ho considera "un escàndol"

ERC denuncia "700 milions" en subvencions per als toros

Una corrida de toros

El president d'ERC, Oriol Junqueras, ha denunciat a El món a RAC 1 que "avui el Congrés espanyol rebutgi una ILP sobre la dació en pagament i n'aprovi una sobre els toros és una vergonya”. En aquest sentit considera "escandalós que es destinin més diners a subvencionar i a enriquir uns quants propietaris i negociants que no pas a escoles o hospitals”.

"Els 700 milions d'euros és més que totes les retallades que es van haver de fer l'any passat en el món educatiu i en tots els concerts del tercer sector per la gent gran o en el món sanitari”, ha lamentat el diputat. ERC ha elaborat un informe on denuncia aquestes subvencions.

De les suposades escoltes, ha reconegut que "sento repugnància per aquesta situació. És profundament anguniosa perquè tampoc no en sabem els límits”. “La nostra societat hauria de ser més exigent i contundent en el rebuig i aïllament d'aquestes pràctiques i dels deus responsables”, ha sentenciat, a més de criticar que "no pot ser que a Alemanya algú dimiteixi per haver copiat unes pàgines de la tesi doctoral i a Espanya no dimiteixi ni Déu”.

Publicitat
Publicitat

70 Comentaris

Publicitat
#36 El azote de los necios, Barcelona, España, 13/02/2013 - 13:31

Cuando los hipócritas y patéticos separatistas de ERC, condenen la quema de cuernos de toro ( correbous) en el sur de Cataluña tendrán algo de legitimidad para hablar, mientras tanto que hagan el favor de no reirse de los animalistas, de manipular causas nobles y de engañar con falsas sensibilidades

#35 Eloi, Barcelona, 13/02/2013 - 00:07

Estos de erc son tan frikis no saben lo que son 700 millones...

#34 giorgio, Rubí, 12/02/2013 - 23:28

Sí, però pels correbous sí hi han calers a Catalunya, oi? ERC = HIPÒCRITES!!!

#32 paula, matadepera, 12/02/2013 - 19:10

ES UN ESCANDOL I UNA VERGONYA NACIONAL.

EM DE MARXAR CORREN AIXO NO ES POT AGUANTAR.

ES UNA TORTURA INDECENT¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡

#30 GUIM, Barcelona CATALUNYA, 12/02/2013 - 17:33

Estic convençut que hi ha moltissima gent a l'estat espanyol que s'adonen d'aquesta situació i que ho viuen amb resignació i impotència. Ja no és una qüestió identitària, sinó una situació injusta per a tots aquells a qui prenen el pis i han de seguir pagant perquè el banc els va enredar.