Publicitat
Societat · 17 de Gener de 2021. 09:25h.

"ERC em fa pànic"

Manuel Trallero, periodista: "Veient els consellers que té el Govern, 'apaga y vámonos'"

"ERC em fa pànic"

El periodista i escriptor Manuel Trallero ha afirmat que "ERC em fa pànic" i ha assegurat que té "por" de la gestió que estan fent els consellers republicans al Govern. Trallero, en l'entrevista que ha concedit aquest divendres a e-notícies, ha manifestat també que "se'm posen els pèls de punta".

"A mi personalment, i reconec que és un prejudici, ERC em fa, no por, pànic. He llegit massa sobre Esquerra Republicana, però a mi se'm posen els pèls de punta. Quan veig que els consellers que actualment té ERC al Govern, 'apaga y vámonos', tinc molta por, de debò" ha assenyalat el periodista.

L'escriptor també ha apuntat que "la Justícia belga s'ha passat de frenada" respecte a la sentència en la qual rebutja l'extradició de l'exconseller Lluís Puig i que qüestiona el Tribunal Suprem. "És insòlit que un tribunal europeu qüestioni un altre tribunal europeu, crec que s'han passat de frenada" ha recalcat el periodista i escriptor.

"El que ha passat amb la sentència de l'exconseller Puig ha provocat l'alegria entre els independentistes. És un fet insòlit, que un tribunal europeu posi en qüestió ni més ni menys que la vulneració del dret a la presumpció d'innocència. Això és acusar un tribunal espanyol de prevaricació" ha dit, alertant que "tindrà conseqüències perquè les justícies europees col·laboren".

Manuel Trallero ha vinculat la sentència sobre l'exconseller Puig a la "hispanofòbia de Bèlgica", que es remunta, per motius històrics, a l'època de la Casa d'Àustria."En el cas de Bèlgica hi ha una clara politització de la Justícia belga per la història de Bèlgica i la hispanofòbia de Bèlgica. La història dels terços de Flandes i els saqueig d'Anvers. El saqueig d'Anvers, que es coneix com la fúria espanyola, està viu a Bèlgica, no és cap tonteria" ha apuntat.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#9 Der Untergang, Barna, 18/01/2021 - 11:03

Res més evident que considerar ERC com un perill enorme. Només cal repassar el que va fer aquest partit suposadament "català" durant la guerra civil, així com la trajectòria que ha dut durant la transició, o els postulats actuals obertament favorables a l'inmigració descontrolada per substituïr la població autóctona. Claríssim.

#8 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 17/01/2021 - 19:24

Cuando miras lo que hace históricamente ERC te entra pánico, como le pasó al nacionalista catalán Cambó, que se fue con Franco. Pero no todos lo ven igual; a los del PSC les gusta ERC y por eso quieren repartirse el gobierno y los bienes yendo juntos.
Si gobierna Junqueras con Illa,
Trallero sufrirá una pesadilla,
y se irá apagando la bombill

#7 Marcial, Santa Coloma, 17/01/2021 - 13:31

¿Pánico? Para los constitucionalistas el mejor resultado sería, partiendo de la base que a medio plazo las fuerzas constitucionalistas no se comerán un mojón, que gobernara ERC con las CUP. O mejor dicho desgobernaran para volarlo todo. Sería como un 2-8 del bayern, dejarían un bonito solar listo para crear algo nuevo.

#7.1 Funcional, bcn, 17/01/2021 - 18:03

Ni mas ni menos.

#6 Habemus Govern, Girona, 17/01/2021 - 13:15

El govern que patim és el fruit d'una feina feta pels aprofitats durant anys als colegis, instituts, universitats i casals d'avis. Apart d'una llei electoral que afavoreix els vots rurals per damunt dels urbans. Aixó ara per ara és malhauradament irreversible. Tambè cal dir-ho, d'una gent que encara s'empassen el 1714 i la resta de mentides.

#5 Benet S., Barcelona, 17/01/2021 - 12:51

La historia negre que arrosega erc es inegable. Un partit xenofog, fundat per un altre vivales, el tal Macià ex.militar iluminat que volia declarar la guerra a espanya amb fusells de fusta, després l'epoca dels milers de assesinats sota el govern del sanguinari Companys, les txeques per torturar, crema d'esglesies i anarquia lliure al carrer.