Publicitat
Societat · 1 d'Octubre de 2010. 17:37h.

ERC es manifestarà contra el Quart Cinturó

Ridao i Simó participen diumenge a la manifestació de Sabadell

ERC es manifestarà contra el Quart Cinturó

Ridao i Simó, amb Tardà, durant una manifestació

El secretari general d'Esquerra, Joan Ridao, i la portaveu parlamentària, Anna Simó, participaran aquest diumenge 3 d'octubre a la manifestació contra el Quart Cinturó que tindrà lloc a Sabadell.

Aquesta setmana Esquerra ha inscrit aquest dijous a registre les al·legacions contra el projecte que el ministeri de Foment manté per a la Ronda del Vallès. La portaveu d’Esquerra al Parlament, Anna Simó, que, amb altres dirigents d'ERC, va presentar les al·legacions, va explicar que aquestes "recullen el seguit de mancances del projecte presentat per Foment, que no respon a les necessitats reals de comunicació entre els dos vallesos i en condicionen el territori".

El passat 24 de setembre ERC ja va presentar un recurs contra la resolució de la direcció general de Qualitat i Avaluació Ambiental del ministeri de Medi Ambient, que pretén validar les consultes ambientals realitzades al 2004, malgrat que anteriorment havien estat declarades caducades per part d’aquest mateix organisme.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 pere, Terrassa, 02/10/2010 - 18:54

Esquerra sempre ha argumentat perquè no serveix aquesta autopista. No farà la funció de connexió de les grans ciutats, i més enllà de Sabadell, navegarà per un mar de boscos i camps per acabar fent mitja volta per connectar amb la AP7 a La Roca. Sembla dissenyada per Abertis!

#5 valeri torres, bna, 02/10/2010 - 11:47

ERC aneu-se manifestant, que metre CDC i MAS vanguanayt vots. Puigcercos, tens poc temps per acabar de fotre ERC a la merda; creue-me que ho aconseguiras.

#4 Tófol Lladó, Vallbona de les Monges ( Urgell ), 02/10/2010 - 00:46

Pel 28-N , En puicercós i en Mas , ja tenen a punt de fa mesos el "que se besen".

#3 Tòfol Lladó, Vallbona de les Monges, 02/10/2010 - 00:43

I contra el túnel de Bracons, contra la A-2 perque ens conecta amb Espanya, contra el toru d'osborne,y contra l'aigüa de Solares.
Quata incompetència, fluixesa mental, i malbaratament d'un inmens cabdal polític.
Per qué un tan gran partit té dirigents amb un CI tant minvat?.

#2 Juan, BCN, 01/10/2010 - 18:13

Los tres pa tí