Publicitat
Societat · 25 de Març de 2010. 21:15h.

ERC i ICV volen despenalitzar els 'top manta'

Presentaran una esmena al projecte de reforma del Codi Penal

ERC i ICV volen despenalitzar els 'top manta'

Venedors ambulants desmunten els seus llocs de venda davant l'eventual arribada d'efectius policials a un carrer de Barcelona

ERC i ICV són partidaris de la despenalització dels top manta, i en aquesta línia, presentaran una esmena al projecte de reforma del Codi Penal, que es tramita actualment al Congrés, per aconseguir aquesta despenalització.

La campanya sobre aquesta qüestió està dirigida pel senador d'ICV i vicepresident de la formació ecosocialista, Jordi Guillot, i el diputat d'ERC al Congrés, Joan Tardà. Així mateix, col·laboren el vocal de la Comissió de Defensa del Col·legi d’Advocats Jaume Sens, el jutge de l’Audiència Provincial de Barcelona Eduardo Navarro, i el representant de l’Ateneu Candela de Terrassa Xavier Martínez.

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#16 Potro, Palafrugell, 26/03/2010 - 18:08

A qui s'ha de penalitzar és a la gent que compra CDs pirates. Per tenir mal gust.

#15 joan, manresa, 26/03/2010 - 15:21

tinua.)..¿ Que vuleu, que tutom visque Als LLadoners...? Potser sí que sería una solució...Anem malament.Després tot serán lamentacions i donar la culpa als altres...,tot será culpa del Anglada.No fotem,que no vayeu el problema que tenim a sobre..?

#14 joan, manresa, 26/03/2010 - 15:18

Fem petita festa al Casal,pro ens queda temps per fer una ullada al E-Noticies..,jejejej.--Srs de ERC,aneu de caiguda lliure,axó es cosa de ICV i de curts de gambals...,¿ Que vuleu,que tutom foti top manta,que tutom façi un furt o molts?..(cont.

#13 Josep, ., 26/03/2010 - 14:29

El món està ple de "gripaus", a mantenir ganduls tots en sabem. Jo em pregunto, si demà em dóna per cagarme davant de la Generalitat, ningú em dirà res no? Perquè per a algun llest com la pena ha de ser proporcional al delicte?

#12 Millet, Talamanca, 26/03/2010 - 13:21

Nooo...tontos!, no és tracte de permetre la venda il.legal, és tracte de que un pobre tiu que l'únic que vol és menjar pugui anar a la presor per 10CD, mentres que un tal Millet és al carrer. És tracta de fer proporcional la pena en relació al delicte