Publicitat
Societat · 24 de Gener de 2023. 22:47h.

ERC perd fins i tot el favor dels 'seus' sindicats

USTEC i la Intersindical han convocat vagues en contra del govern republicà

ERC perd fins i tot el favor dels 'seus' sindicats

El sindicats independentistes Intersindical-CSC i USTEC-STEs han promogut dues convicatòries de vaga aquesta setmana per protestar contra la gestió del Govern d'ERC en matèria de sanitat i ensenyament.

Uns 1.000 treballadors sanitaris, segons la Guàrdia Urbana de Barcelona, s'han manifestat aquest dimarts al crit de "Ja n'hi ha prou!" per reclamar millores laborals i professionals a la primera jornada de vaga que ha convocat en solitari la Intersindical.

Aquest col·lectiu també ha convocat vaga per a demà i dijous després que Metges de Catalunya no aconseguís arribar a cap acord després d'una reunió d'última hora amb el Departament de Salut. La primera jornada de la vaga convocada per sindicat independentista ha tingut un seguiment inferior al 2%.

USTEC, per la seva banda, ha convocat vaga dimecres 25 i dijous 26 per reclamar al conseller d'Educació, Josep Gonzàlez-Cambray, un pacte d'estabilitat per als interins i la inclusió als pressupostos del 2023 d'alguna mesura per revertir les retallades en educació, entre d'altres.

Aquesta aturada del sector educatiu ha estat secundada pels altres sindicats, com la Intersindical, CCOO, la CGT, USOC, Professors de Secundària i CNT Ensenyament. El Sindicat d’Estudiants també s’ha sumat a la convocatòria.

 

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Ojotuerto, Calafell.TAB, 25/01/2023 - 09:43

Discrepo. Son como el equipo ciclista que sus corredores saltan detrás de los que intentan escapar del pelotón. Controlar a los médicos. Los sindicatos separatistes de clases. Son unos Parásitos. Els Separatistes i els de clases ??? Los dos.

#1 Marc de Vich, Vich, 25/01/2023 - 09:32

Lo que no saben, estos huelguistas, es que muchos ocuparon sus puestos por, vamos a llamarlo encomiendas, que como en la mafia, si no se cumplen se ejecutan, es decir, perdida de categoría o incluso de empleo, no faltaría más, todo atado y bien atado en el regimen, en TV3% lo llamaban el “núvol”, que como en el gran hermano lo controla todo